BLITZ Imobiliare prezinta trei case deosebite din Cluj-Napoca

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Expertii de toate facturile si orientarile profesionale sustin ca piata imobiliara se afla acum in convalescenta. Desi gurile rele sustin ca reviviscenta acestui sector este completamente falsa, nu putem ignora toate datele statistice care anunta un viitor stabil.

Cinismul si atitudinea prudenta sunt justificabile in contextul in care inca nu am iesit din criza economica. Exista multe segmente ale pietei imobiliare care o duc cel putin prost.

In ceea ce priveste aportul tranzactional al programului Prima Casa 4, parerile sunt impartite. Unii analisti imobiliari sustin ca proiectul este esentialmente nefast prin artificialitatea prin care incearca sa stimuleze o piata aflata in echilibru instabil. Pe de alta parte, Prima Casa 4 reprezinta, cel putin deocamdata, singurul motor tranzactional suficient de puternic pentru a schimba fata pietei imobiliare, romanilor cu venituri mici si medii fiindu-le imposibil sa achizitioneze locuinte cu banii jos.

Acestea fiind spuse, e momentul sa trecem la realitati care, in ciuda turbulentelor economice si a diverselor predictii despre viitorul pietei imobiliare, sunt relativ stabile.

In cazul in care sunteti de parere ca recesiunea a distrus toate valorile, va inselati amarnic. Exista „spatii neutre” aparent imune la efectele, in general, dezastruoase ale crizei economice. Un astfel de spatiu este cel al caselor si vilelor fastuase. Chiar daca efectele s-au simtit, in mod inevitabil, si aici, respectivele case si vile si-au pastrat, in linii mari, valoarea pe piata imobiliara.

Va oferim, in acest sens, informatii despre trei case mai mult decat speciale din Cluj-Napoca. Demersul, departe de a fi unul elitist si discriminant, incearca sa ridice moralul celor care considera recesiunea a anulat piata imobiliara in toata splendoarea ei.

1. Daca dati o fuga prin cartierul Gheorgheni, aveti sansa de a da peste o casa cel putin impresionanta. Cu un spatiu util de 450 metri patrati si cu o gradina vasta de aproximativ 1033 metri patrati, aceasta casa luxurianta costa, in momentul de fata, nici mai mult nici mai putin decat 730.000 de euro.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

2. 600.000 de euro. Iata pretul de start al unei case din Andrei Muresanu. Cu o suprafata utila de 513 metri patrati si cu o gradina de 1246 metri patrati, aceasta casa pune la dispozitia potentialului cumparator un adapost antiatomic, o baie cu jacuzzi, 3 dormitoare somptuoase, o sala cu functionalitate multipla, un living spatios si intens luminat, o terasa si un spatiu cu piscina. Totul este lucrat din lemn masiv, piatra naturala si fier forjat.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

3. Cu un pret de pornire considerabil mai mic, insa cu o serie de trasaturi compensatorii deloc neglijabile, casa „verde” din zona Borhanci se inscrie fara drept de apel in categoria imobilelor cu adevarat speciale. Cu doar 360 metri patrati utili si cu o gradina de 2000 metri patrati, proiectantii acestei case au luat foarte in serios tendintele eco identificabile pe piata imobiliara internationala. Curentul electric poate fi, printre altele, generat de un foarte eficient sistem eolian, apa curenta provine din izvoarele si bazinele de colectare de pe dealul Feleacului, iar panourile solare „bifeaza” incalzirea intregului imobil.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

Lista completa de case si vile de lux o gasiti pe site-ul www.blitz-imobiliare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *