Adaugă proprietate

Imobiliare de Dubai
Profită de șansa momentului!

Acum poți investi în cea mai atractivă zonă de investiții imobiliare!

Contactează-ne pentru detalii, completând formularul din dreapta

Programăm un Call prin Zoom de Consiliere gratuită 1 la 1

Vom întocmi împreună profilul tău de investitor și vom afla astfel tipurile de proprietăți de care ai putea fi interesat. Îți vom explica toți pașii necesari ai procesului de achiziție a unei proprietăți în Dubai.

Completeaza formularul de mai jos pentru a fi contactat

Mesajul a fost trimis cu succes!

Top cele mai bune oferte Blitz Dubai

În ce constă consultanța?

Îți vom arăta proprietăți de vânzare în Dubai în limitele tale de buget și îți vom oferi toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a lua o decizie. Vom face împreună o analiză a profilului tău de investitor și în funcție de obiectivele tale pe termen scurt și lung vom găsi proprietatea care să se potrivească perfect cu profilul.
Pentru proprietăți Off-Plan îți putem oferi tururi video, schite și planuri cu fazele proiectului. Pentru proprietăți ready-to-buy vom organiza în plus vizite virtuale la fața locului.
După ce te hotărăști, analizăm pașii necesari ca planul să devină realitate. Oferim consultanță financiară pentru obținerea de finanțări de pe piața bancară din România sau Dubai.
Nu este necesar să-ți iei bilete de avion pentru Dubai, decât dacă vrei să vizitezi Dubaiul! Toate formalitățile le poți efectua comod, de acasă, ca și cum ai tranzacționa pe o platforma online, la bursă, prin împuternicit.
Lasă-ne un mesaj!

De ce să investești în Dubai

Dubai este cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, după numărul de populaţie, şi reşedinţa emiratului omonim. Se află pe coasta de sud-est a Golfului Persic şi este orașul cu una dintre cele mai mari densităţi de milionari din lume.

Dubai s-a dezvoltat spectaculos în ultimii 50 de ani, după ce șeicul Rashid bin Saeed Al Maktoum a descoperit petrolul, acesta fiind ”biletul de aur” spre dezvoltarea spectaculoasă din toți anii care au urmat.

Astăzi Dubai este recunoscut ca un centru financiar mondial și este denumit „noua Elveție”.

Pe scurt, Dubai este capitala mondială a luxului, a vieții de noapte animate și a arhitecturii ultramoderne futuriste.

O lista întreagă de motive pentru a investi în Dubai

De ce investițiile în Dubai sunt afacerea momentului

Mediu de Business Prosper și Sigur

 • Economia din Dubai se afla in TOP 5 cele mai puternice din lume
 • Dubai este considerat cel de-al 2-lea cel mai sigur loc din lume, din punct de vedere al criminalității scăzute
 • Monedă stabilă și oportunități de dezvoltare pentru business-uri
 • Zona turistică înfloritoare și un aflux turistic de peste 17 milioane de vizitatori anual care generează o cerere foarte mare de proprietăți.
 • Cererea mare la imobiliare generează proiecte noi imobiliare de aproximativ 60.000- 65.000 de proprietăți noi pe an.
 • Investițiile sigure și protejate de Guvern - ratele la dezvoltator se plătesc în conturi escrow și nu ajung la dezvoltator decât în momentul în care aceștia termină construcția.

Paradis fiscal și prețuri accesibile

 • Dubai este un paradis fiscal - TAX FREE - nu există taxe în Dubai pe active, dividende, venituri și salarii, redevențe sau chirii.
 • Se plătește doar mentenanța unei proprietăți, care se calculează pe suprafața utilă și care, pentru un studio sau un apartament cu un dormitor, poate să ajungă la 1.800 Euro/an.
 • Multe proiecte imobiliare au planuri de plată atractive, cu rate direct la dezvoltator și dobânda ZERO
 • Prețuri la apartamentele din Dubai pornesc de la 1.800 Euro/mp.

Finanțări și
modalități de plată

 • Câteva bănci, printre care şi Dubai Islamic Bank oferă imprumuturi de pâna lă 90% din valoarea de achiziţie pentru un termen de până la 25 de ani, atât pentru localnici cât şi pentru cetăţenii străini care locuiesc în Emirate şi care îndeplinesc condiţiile cerute.
 • Modalități flexibile de plată - card, cash, crypto, transfer bancar.

Recuperare rapidă a investiției și randament mai mare

 • Colaborând cu o companie de property management îți recuperezi rapid investiția în aproximativ 6-8 ani.
 • Randament peste 15% - poți obține un randament de peste 15% anual din chiriile realizate pe termen scurt în regim hotelier. Procesul de închiriere este facilitat de către o companie de Property Management.
 • Poți revinde proprietatea oricând, după ce ai achitat 30% din valoarea ei

Tipul de proiecte

 • Proiecte cu facilități de tip hotel: piscina, gym, SPA, parcuri, valet parking, cleaning service, concierge, security etc.

Facilități

 • La achiziționarea unei locuințe în Dubai, primești rezidenta pentru tine și pentru familia ta
 • Locurile de parcare sunt incluse in pretul unitatii
Lasă-ne un mesaj!

De ce să tranzacționezi în Dubai prin Blitz

1

Blitz îți propune proiecte în locații de top, situate în apropiere de plajă sau în centru (Down Town , Dubai Creek Harbour, Dubai Harbour, The Palm, and Dubai Marina), unde apare și avantajul lipsei sezonalității, datorita activitatii intense pe zona de business.

2

Colaborăm cu dezvoltatori imobiliari de top din Dubai - Emaar, Dubai Properties, Select Group, Nakheel și Azizi Developments, prin care vom oferta în jur de 300 de proprietăți off-plan și peste 500 de proprietăți pe piața secundară.

3

Acoperim și segmentul rezidențial de case, care oferă experiențe unice și un randament foarte bun din punct de vedere al capitalizarii și care sunt preferate, mai ales, de cei interesați de relocare.

4

O categorie specială de proprietăți aflate în Free Zone vin la pachet cu licență de afaceri, respectiv posibilitatea de a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, Blitz te poate ajuta să-ți găsești proprietatea dorită la pachet cu licența pentru derularea unei afaceri locale.

5

Cu Blitz investiția ta în imobiliarele din Dubai este una sigură. Blitz te va îndruma cu perfectarea documentației și efectuarea plăților, astfel încât ratele pe care le vei plăti dezvoltatorului într-un cont escrow, nu vor ajunge la dezvoltator decât în momentul în care aceştia vor termina de construit ultima fază de proiect.

Ce pierzi dacă nu investești în Dubai

Dacă ratezi această oportunitate, pierzi șansa unor câștiguri viitoare din investiții ce-ți pot aduce cel mai ridicat randament de pe piața imobiliară locală și internațională.

Mai pierzi o investiție sigură, investițiile în imobiliare în Dubai sunt protejate în Dubai, plățile către dezvoltatori sunt reținute de guvern în conturi escrow, și sunt eliberate către dezvoltatori doar după finalizarea proiectului.

Poți face o investiție imobiliară în Dubai așa cum ai tranzacționa acțiuni la bursă sau criptomonede, cu ajutorul unui broker, care să te ghideze astfel încât să închei cu succes tranzacția și să obții avantajele investiției în cel mai scurt timp posibil.

Nu este necesară deplasarea pentru a realiza tranzacția, toate operațiunile pot fi efectuate printr-un împuternicit.

Achiziția unei proprietăți în Dubai vine la pachet cu o licență de afaceri și cu un permis de ședere

Orașul Dubai este orașul cu una din cele mai mari densități de milionari din lume. Conform World Wealth Report, 68.000 de milionari în dolari, care alcătuiesc aproape 4,6 la sută din populaţia Emiratelor Unite Arabe, se află în Dubai. Chiar vrei să pierzi o astfel de oportunitate?

F.A.Q

Uite niște exemple de întrebări și răspunsuri pe care le poți primi:

Ai nevoie doar de pașaport pentru achiziții internaționale de proprietăți off-plan, și de pașaport, ID din Emiratele Arabe Unite și viză de rezidență pentru proprietăți achiziționate de pe piața secundară (la a doua tranzacție).

Poți viziona o proprietate finisată după ce faci turul virtual al proprietății cu poze, video-uri, live-uri, hărți. Poți vedea un apartament off-plan - pe hartă, schițe și planuri de amplasament, planuri cu compartimentarea, etc. Sau poți face o vizită site-ului în construcție pentru a te asigura de mersul lucrărilor conform planurilor.

Dacă proprietate nu este finalizată (off plan), nu trebuie să zbori către Dubai, dar dacă dorești să vizitezi Dubaiul, o poți face pe cheltuială proprie. Toate tranzacțiile se pot face prin procură

Poți revinde o proprietate ready-to-live, oricând binevoiești, în cazul proprietăților off-plan (nefinalizate), o poți revinde doar după achitarea a 30-40 la sută din prețul de achiziție.

Ai opțiunea de finanțare - credit ipotecar - pentru proprietăți finalizate (ready properties) și opțiuni de refinanțare pentru cele achiziționate cu cash. De asemenea, poți accesa finanțări de la instituțiile bancare din România, iar Blitz îți poate oferi consultanță financiar-bancară pentru astfel de achiziții.

În Dubai nu există impozit pe proprietate, dar va trebui să îți împarți veniturile din chirii cu compania de property management care poate fi aproximativ o rată de aproximativ 5% din venituri.

În funcție de valoarea proprietății, îți poți recupera investiția în aproximativ 12-15 ani, la un randament anual de minim 6%.

Ca modalitatăți de plată poți opta pentru transferuri bancare, plăți în crypto, sau cash (care sunt obiectul unor taxe adiționale).

Da, pentru unele proprietăți ai opțiunea de a achita în rate, cu dobânda zero.

Dacă optezi pentru rate la dezvoltator, ar trebui să achiți proprietatea într-un termen de aproximativ 2-4 ani.

Dacă optezi pentru închirieri în regim hotelier - poți avea un randament de 8%-12%-15% și de 4% -7% pentru închirieri pe termen lung.

Piața imobiliară din Dubai este o piață în plină dezvoltare, prin urmare ne așteptăm la o creștere a valorii proprietăților de 5-15% în următorii 5-7 ani, în funcție de evoluția și ciclurile pieței.

Poți revinde oricând o proprietate finalizată, și doar după ce achiți cel puțin 30 la sută din prețul de achiziție, o proprietate off-plan (în construcție).

Pentru o obține rezidență prin Investiții în Dubai, e necesară o investiție minimă de 1M AED (sau 250.000 Euro). Cerința este ca proprietatea achiziționată să fie rezidențială și să fie locuibilă. Ai ca opțiuni 2 tipuri de rezidență - permisul pentru vize multiple de intrare pentru o perioadă de 6 luni, sau viza pentru investiții pentru o perioadă de 2 ani.

Costurile suplimentare conțin o taxă de viză de 1,100 AED (280 EUR) pentru ambele tipuri de vize, precum și o taxă religioasă de 400 AED (100 EUR) și o taxă anuală de licență de proprietate de 2000 AED (500 EUR) pentru viza de 2 ani.

black friday

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.

Informatii detaliate despre cum le folosim in site si cum poti gestiona consimtamantul vei putea gasi in Politica de utilizare cookies si Setari personalizate cookies.

Accept toate

Mulțumim!

Feedback-ul a fost trimis cu succes.