blitz logo
favorites

Interviu Cătălin Priscorniță și Alina Cojocaru: ”Strategia de Succes a Diviziei Imobiliare Comerciale Blitz România” (P)

Cum s-a dezvoltat divizia imobiliară comercială, Blitz National Investments, din cadrul Blitz Romania? Cătălin Priscorniță: Decizia de a lansa Blitz National Investments (BNI) a venit dintr-o viziune ambițioasă și o analiza atentă a pieței imobiliare. Observând nevoia crescută pentru abordări personalizate în dezvoltarea imobiliară comercială, în contextul schimbărilor semnificative din industrie, al pandemiei și al noilor tendințe de lucru și afaceri, am ales să extindem portofoliul și să dezvoltăm BNI că divizie distinctă în cadrul Blitz Romania.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Politica prudenţială privind creditarea a contribuit la temperarea ritmului pieţei imobiliare

 (Interviu cu Alina Cojocaru, Managerul Diviziei Comerciale, Blitz National Investments şi Cătălin Priscorniţă, Antreprenor al Anului 2022 în Industria Imobiliară)

Reporter: Cum s-a dezvoltat divizia imobiliară comercială Blitz National Investments, din cadrul Blitz Romania?

Cătălin Priscorniţă: Decizia de a lansa Blitz National Investments (BNI) a venit dintr-o viziune ambiţioasă şi o analiză atentă a pieţei imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

O radiografie a pieței imobiliare la început de an 2023: cumpărătorii se decid mai greu, dar cei cu nevoie reală locativă cumpără

Piața imobiliară din Cluj a început anul cu o scădere puternică cu -57,76% a numărului de tranzacții. În luna februarie însă s-a redresat, numărul tranzacțiilor crescând din nou cu +92,29% față de prima lună din an.
Așadar, piața nu a fost într-o cădere liberă, ci doar într-o fază de ”amorțire” specifică începutului de an. Luna ianuarie este în general o lună cu mai puțină activitate imobiliară în fiecare an!
CITESTE TOT ARTICOLUL

Bula imobiliară din România a explodat acolo unde se dă ora exactă, la București: se întâmplă deja de câteva luni

Tendința de scădere a prețurilor la locuințele din Capitală a continuat și în a doua lună a acestui an, conform analizei realizate de o importantă agenție imobiliară. Indicele Blitz, calculat ca o medie a prețurilor pentru apartamentele scoase la vânzare din baza de date a agenției a scăzut chiar mai mult decât în prima lună a acestui an. Diferența este de aproximativ 2,74% față de ianuarie, până la o valoare de 1630 de euro/metru pătrat.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cât mai costă un apartament în Capitală. Piața imobiliară din București înregistrează a doua lună de regres

Potrivit analizei Blitz Imobiliare, numărul tranzacțiilor imobiliare a crescut la nivelul Bucureștiului cu aproape 18%, de la 6.945 de confirmate în luna ianuarie la 8.185 în luna februarie, potrivit datelor publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Cum a evolut prețul metrului pătrat în București
Economedia atrage atenția asupra faptului că ANCPI se focuseaza pe un spectru mai larg de tranzacții unde sunt incluse și vânzările de care, terenuri și apartamente.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Analiză imobiliară: În luna februarie, în București a continuat trendul de scădere a prețurilor cerute pe apartamente/ Ce sume se cer în cartierele capitalei și unde se mai găsesc prețuri de sub 1500 de euro/mp?

Trendul de scădere a prețurilor cerute pe apartamentele de vânzare din capitală a continuat în a doua lună a anului, arată analiza unei agenții imobiliare, care urmărește lunar evoluția pieței.

În București, pe segmentul de vânzări de apartamente, în luna februarie 2023 indicele Blitz – care urmărește media prețurilor apartamentelor scoase la vânzare (din baza de date a agenției) – a scăzut ceva mai mult decât luna precedentă, cu 2,74% față de luna ianuarie, până la valoarea de 1.630  de euro/ mp.
CITESTE TOT ARTICOLUL

S-au „astâmpărat” prețurile/mp la apartamentele din Cluj. Chiriile au scăzut și ele în oraș, dar s-au scumpit în „dormitorul” Florești

Piața imobiliară din municipiul Cluj-Napoca/zona metropolitană Cluj stagnează după primele luni ale anului, atât pe segmentul de vânzări, cât și pe cel de închirieri de locuințe.

Prețurile la imobilele din Cluj au fost pe trend de scădere și în cea de-a doua lună din an. Prețul mediu la apartamentele de vânzare din municipiul Cluj și vecinătăți, în luna februarie 2023 a scăzut cu -1,29% față de luna ianuarie, până la valoarea de 2.137 Euro/ mp, după o scădere semnificativă cu -4,58% față de luna decembrie, potrivit indicelui imobiliar blitz.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Prețul pe metru pătrat al apartamentelor, în fiecare cartier din Cluj! Prețurile continuă să se „domolească”

Începutul anului vine continuă să vină cu surprize pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca a înregistrat o scădere și în luna februarie 2023.
Prețurile la imobilele din Cluj au fost pe trend de scădere și în cea de-a doua lună din an. Prețul mediu la apartamentele de vânzare din municipiul Cluj și vecinătăți, în luna februarie 2023 a scăzut cu -1,29% față de luna ianuarie, până la valoarea de 2.137 euro/ mp, după o scădere semnificativă cu -4,58% față de luna decembrie, potrivit indicelui Blitz.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Apartamente de vânzare vechi: Cât de rentabil este să cumperi apoi să-l revinzi renovat?

Cauți apartamente de vânzare noi sau vechi? Ca investitor imobiliar poți scoate profit dintr-o investiție imobiliară în mai multe moduri.  O primă variantă ”speculativă” este să cumperi un imobil și să aștepți până când prețurile vor crește foarte mult. Această mișcare îți permite apoi să revinzi proprietatea cu un profit de 20-30% fără să fi făcut nimic pentru a-i spori valoarea! Ai speculat doar momentul, iar meritul tău este că ai ”simțit” oportunitatea, respectiv ți-ai asumat riscul că prețurile se vor duce într-adevăr în sus și nu în jos!
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cătălin Priscorniță, CEO Blitz: Prețurile în imobiliare vor scădea cu 10-15 la sută la Cluj

Cătălin Priscorniță, antreprenor în imobiliare, fondator și CEO Blitz, a declarat într-o emisiune la BuzzNews.ro că se simte o tendință de schimbare a regulilor jocului pe piața imobiliară. Cumpărătorii sunt mai precauți iar unii au nevoie chiar și de două luni de la exprimarea intenției de a cumpăra până la încheierea tranzacției. Pe urmă, accesul la creditele imobiliare e mai dificil din cauza majorării dobânzilor. Se remarcă totodată o creștere cu aproximativ 30 la sută a prețurilor de închiriere la apartamente pe parcursul anului 2022, trend care se menține și în 2023.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul tranzacțiilor imobiliare a scăzut puternic la început de an. Au scăzut și prețurile cerute pe apartamente. Ce sume se cer în Timișoara?

Potrivit datelor furnizate de ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) în luna ianuarie 2023, la nivel național, au fost încheiate 33.274 de tranzacții, cu 44,41 % mai puține față de decembrie 2022, când au avut loc 59.864 tranzacții.
Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul tranzacțiilor în luna ianuarie este cu 6.236 mai mic față de perioada similară a anului 2022.
Prețurile cerute în marile orașe au fost, de asemenea, în scădere, arată datele agenției Blitz Imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Dezastru pe piața imobiliară din Cluj la început de an: tranzacțiile au scăzut cu peste 50%. Cât a ajuns metrul pătrat construit

Județul Cluj a înregistrat o scădere de 57,76% a tranzacțiilor imobiliare în luna ianuarie. Totodată, la început 2023 și prețurile au cunoscut o corecție.

Începutul fiecărui an este considerat de către specialiști unul mai domol în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare, în special luna ianuarie, care este supranumită „lună moartă” pentru achizițiile de proprietăți.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Bula imobiliară a explodat în România, în 2023: se vede la tranzacții, prețuri și nu numai

Agenția Națională de Cadastru și Publicitatea Imobiliară (ANCPI) a publicat cel mai recent studiu referitor la realitatea pieței imobiliare din România. Acesta vizează luna ianuarie 2023 și ilustrează o scădere puternică în toată țara a tranzacțiilor cu case, terenuri și apartamente. În speranța de a de mai debloca un pic tranzacțiile, proprietarii au micșorat prețurile, după cum confirmă și agențiile imobiliare active la nivel național.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cădere cu 50% pe piaţa imobiliară din Cluj. Vor dispărea prețurile nesimțite din jungla imobiliară clujeană?

Începutul anului 2023 pare să aducă vești bune pentru clujeni. În luna ianuarie prețurile sunt pe trend de scădere, așadar există șanse să se echilibreze treptat. La început de an numărul de tranzacții imobiliare – case, terenuri și apartamente – a scăzut puternic în toată țara, arată datele oficiale de cadastru. Prețurile cerute pe apartamente au urmat același trend, pentru a mai debloca tranzacțiile, proprietarii cu apartamente de vânzare s-au arătat ceva mai flexibili în a ceda la preț, conform analizei unei agenții imobiliare care activează la nivel național.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Raport: Numărul tranzacțiilor imobiliare a scăzut puternic la început de an/ Au scăzut și prețurile cerute pe apartamente. Ce sume se cer în București, pe cartiere, și în marile orașe?

La început de an numărul de tranzacții imobiliare – case, terenuri și apartamente – a scăzut puternic în toată țara, arată datele oficiale de cadastru. Prețurile cerute pe apartamente au urmat același trend – pentru a mai debloca tranzacțiile, proprietarii cu apartamente de vânzare s-au arătat ceva mai flexibili în a ceda la preț, conform analizei unei agenții imobiliare active la nivel național.

Potrivit datelor furnizate de ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) în luna ianuarie 2023, la nivel național, au fost încheiate 33.274 de tranzacții, cu 44,41 % mai puține față de decembrie 2022, când au avut loc 59.864 tranzacții. Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul tranzacțiilor în luna ianuarie este cu 6.236 mai mic față de perioada similară a anului 2022.
CITESTE TOT ARTICOLUL

ANCPI: Tranzacţiile imobiliare au scăzut cu peste 44% în ianuarie faţă de decembrie 2022. În Bucureşti, numărul tranzacţiilor s-a redus la aproape jumătate

Numărul tranzacţiilor imobiliare, care includ case, terenuri şi apartamente, a scăzut în prima lună din acest an cu 44,4% faţă de decembrie 2022, arată datele furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Astfel, în luna ianuarie 2023, la nivel naţional, au fost încheiate 33.274 de tranzacţii, cu 26.590 mai puţine faţă de un număr de 59.864 de tranzacţii semnate în decembrie 2022.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Imobiliarele la început de an: scădere puternică a tranzacțiilor, prețurile abia-abia se mișcă în jos

În prima lună a noului an, numărul de tranzacții a scăzut puternic în toată țara, iar prețurile au urmat trendul descendent, însă într-un ritm abia perceptibil, doar pentru a încerca o deblocare a tranzacțiilor. De asemenea, proprietarii de apartamente aflate la vânzare s-au arătat ceva mai flexibili în a ceda la preț, potrivit celei mai recente analize lunare a agenției de specialitate Blitz Imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

1.535 Euro/mp, prețul mediu cerut pe apartamente în Braşov

La început de an numărul de tranzacții imobiliare – case, terenuri și apartamente – a scăzut puternic în toată țara, arată datele oficiale de cadastru. Prețurile cerute pe apartamente au urmat același trend – pentru a mai debloca tranzacțiile, proprietarii cu apartamente de vânzare s-au arătat ceva mai flexibili în a ceda la preț, conform analizei unei agenții imobiliare active la nivel național.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Tranzacțiile imobiliare în scădere. Prețurile nu urmează deocamdată trendul și la Brașov, unde media se menține la 1.535 Euro/mp

La început de an, numărul de tranzacții imobiliare a scăzut puternic în toată țara, arată datele oficiale de cadastru. Prețurile cerute pe apartamente au urmat același trend – pentru a mai debloca tranzacțiile, proprietarii cu apartamente de vânzare s-au arătat ceva mai flexibili în a ceda la preț, conform analizei unei agenții imobiliare active la nivel național.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Zona Metroplitana Cluj ramane cea mai scumpa din tara n sectorul imobiliar

Indicele Blitz a bătut un nou nivel record, situându-se la o valoare fără precedent, de 2.269 Euro/ mp, în creștere cu +7,08% față de luna anterioară. 

In luna august, indicele Blitz a înregistrat un prim preț record al acestui an de 2.137 Euro/ mp, iar în următoarele trei luni luni prețul a oscilat în jurul acestei valori maxime. În luna noiembrie, prețurile păreau să mai fi scăzut puțin, dar foarte puțin, doar cât să mai prindă avânt pentru finalul de an, când au înregistrat un nou
CITESTE TOT ARTICOLUL

Începutul anului aduce „domolirea” prețurilor la apartamentele din Cluj-Napoca! Care sunt cele mai ieftine cartiere

În luna ianuarie 2023, în Cluj-Napoca, indicele Blitz a înregistrat o scădere față de luna decembrie 2022. La început de an 2023, indicele Blitz pe municipiul Cluj este pe trend de scădere până la valoare de 2.165 euro/ mp.„Încă nu știm dacă ne pregătește pentru scăderea mult așteptată de până cu 15 puncte procentuale față de nivelul anului 2022, cert este că prețul mediu la apartamentele de vânzare în luna ianuarie 2023 a scăzut cu -4,58% față de luna decembrie, până la valoarea de 2.165 Euro/ mp, după o creștere semnificativă în luna decembrie cu +7,08% față de luna anterioară”, au transmis specialiștii în imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Începutul anului aduce „domolirea” prețurilor la apartamentele din Cluj-Napoca! Care sunt cele mai ieftine cartiere

La început de an 2023, indicele Blitz pe municipiul Cluj este pe trend de scădere până la valoare de 2.165 euro/ mp.

„Încă nu știm dacă ne pregătește pentru scăderea mult așteptată de până cu 15 puncte procentuale față de nivelul anului 2022, cert este că prețul mediu la apartamentele de vânzare în luna ianuarie 2023 a scăzut cu -4,58% față de luna decembrie, până la valoarea de 2.165 Euro/ mp, după o creștere semnificativă în luna decembrie cu +7,08% față de luna anterioară”, au transmis specialiștii în imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cand stii ca este momentul sa cumperi o locuinta - Top 3 temeri

România se află pe primul loc în topul statelor membre UE în care cea mai mare proporție a populației deține locuințe. Cu toate astea, înainte de achiziția unei locuințe, românii cântăresc foarte bine decizia, iar pe parcursul drumului, au uneori temeri. Vezi în materialul video care sunt temerile și care sunt obiectile românilor.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Apartamente Cluj: Prețuri RECORD pentru locuințele din orașul de pe Someș la finalul anului trecut. Când se ieftinesc

Prețurile imobiliarelor din Cluj au atins un apogeu la finele lui 2022. Apartamentele sub 2.000 euro/mp în zone convenabile au rămas mai mult un vis frumos pentru potențialii cumpărători.
Cluj-Napoca nu iese din vreo discuție în ceea ce privește imobiliarele din România. La finalul anului 2022, orașul de „cinci stele” a rămas cel mai scump din țară în ceea ce privește achiziția unei locuințe, dar este și în topul celor mai scumpe chirii. 

CITESTE TOT ARTICOLUL

Analiză imobiliară. Piața locuințelor în 2022: An marcat de incertitudini, fluctuații în tranzacții, creșteri de prețuri, dar și corecții

Anul imobiliar 2022 a fost marcat de incertitudine și impredictibilitate, de urmările pandemiei și a războiului declanșat la graniță, de criză energetică, inflație și creșterea generalizată a costurilor vieții, în general, au constatat agenții imobiliari. În orașele universitare mari, chiriile au crescut, iar imobiliarele au devenit atractive în special ca investiții în scop de închiriere, cu randamente mult mai bune decât în anii precedenți, spun cei de la Blitz Imobiliare. Pe final de an, piața rezidențială a înregistrat creșteri ușoare pe anumite segmente, dar și corecții pe altele, conform Imobiliare.ro.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Creșteri record ale prețurilor la imobiliare în Cluj, aproape 20% într-un an, după cum arată analiza uneia dintre cele mai mari rețele de agenții imobiliare din România

Blitz Imobiliare face o analiză a pieței de anul trecut, iar concluzia e că prețurile au crescut cu aproape 20% în 2022 la Cluj, județul care include cea mai scumpă piață imobiliară din România, orașul Cluj-Napoca. Mai exact creșterile de preț în principalele județe au fost per ansamblu de la începutul anului până în ultima lună încheiată noiembrie 2022, de +19,04% în Cluj, +6,84% în București, +10,57% în Iași, aproape 13% în Sibiu, 23,3% în Arad, 9,21% în Oradea, aproape 6% în Brașov, aproape 5% în Târgu Mureș, 1,44% în Timișoara, 4,5% în Constanța și aproape 2% în Craiova. ”Anul 2022 a fost un an marcat de incertitudine și impredictibilitate, provocate ba de pandemie și război, ba de criză energetică, inflație și creșterea generalizată a costurilor vieții, în general”, spune directorul Cătălin Priscorniță.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Indice Blitz Național noiembrie 2022: Prețuri în scădere și tranzacții în creștere

Vești bune din piața imobiliară, conform BlitzImobiliare! Pe final de an, piața imobiliară la nivel național este pe trend de creștere în ceea ce privește numărul de tranzacții, și pe scădere în ceea ce privește prețurile.  

Potrivit datelor furnizate de ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) în luna noiembrie 2022, la nivel național au avut loc 61.659 tranzacții, cu +2,89% mai multe față de luna anterioară octombrie 2022, când au avut loc 59,927 de tranzacții.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Indice Blitz Național noiembrie 2022: Prețuri în scădere și tranzacții în creștere

Vești bune din piața imobiliară, conform BlitzImobiliare! Pe final de an, piața imobiliară la nivel național este pe trend de creștere în ceea ce privește numărul de tranzacții, și pe scădere în ceea ce privește prețurile.  

Potrivit datelor furnizate de ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) în luna noiembrie 2022, la nivel național au avut loc 61.659 tranzacții, cu +2,89% mai multe față de luna anterioară octombrie 2022, când au avut loc 59,927 de tranzacții.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Se vinde domeniul și locul natal al Sfântului Arsenie Boca. Este la reducere, dar suma e amețitoare

Domeniul părintelui Arsenie Boca din județul Hunedoara a fost scos la vânzare pentru suma de 3 milioane de euro. Proprietatea are 8,5 hectare pe care se află două căsuțe, o anexă și un foișor de vară.
Potrivit anunțului de vânzare, prețul inițial a fost de 4 milioane de euro, iar apoi redus cu un milion.„Se vinde DOMENIUL FAMILIEI ARSENIE BOCA și LOCUL NATAL AL SFÂNTULUI PĂRINTE ARSENIE BOCA, de pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, județul  Hunedoara. 
CITESTE TOT ARTICOLUL

Domeniul și locul natal al părintelui Arsenie Boca, scos la vânzare cu 3 milioane de euro!

Domeniul familiei părintelui Arsenie Boca a fost scos la vânzare pentru suma de 3 milioane de euro. Proprietatea are 8,5 hectare de terenuri, două căsuțe, o anexă și un foișor de vară.

Domeniul familiei și locul natal al Părintelui Arsenie Boca a fost scos la vânzare. Proprietatea  face parte din patrimoniul cultural ortodox al României și are nevoie „un nou proprietar care să-i valorifice potențialul”, se arată în anunțul de vânzare. 
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cătălin Priscorniță:cei care vor să aibă propriul business, i-aș invita să greșească pe banii altora

Pentru Cătălin Priscorniță antreprenoriatul este o stare de spirit, un stil de viață, o deschidere de noi uși înspre evoluție, indiferent de business-ul ales. Cine este Cătălin Priscorniță? Invitat în emisiunea Antreprenoriada, Cătălin Priscorniță, unul dintre cei mai de succes antreprenori din România, fondatorul și CEO-ul Blitz, cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, ne-a dezvăluit cele mai importante principii ce stau la baza unei afaceri de succes. Cu aptitudini fine de comerciant și studii de psihologie și-a construit o adevărată corporație în imobiliare. Cătălin a creat Blitz în 2010, o companie cu capital 100% românesc, care a crescut de la an de an, ajungând liderul imobiliarelor în România și care în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de peste 6,1 milioane de euro.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Chiriile din Cluj, într-o continuă CREȘTERE. Bună Ziua și zona Centrală, în topul zonelor cu cele mai scumpe chirii

Piața imobiliară din Cluj a înregistrat creșteri de la începutul anului, iar odată cu întoarcerea studenților au crescut și prețurile la chirii. Cele mai mari creșteri la sfârșitul lunii octombrie s-au înregistrat în cartierele Mărăști, Zorilor și zona Centrală.

Pe zona de chirii prețurile au înregistrat în luna octombrie 2022 la nivelul municipiului Cluj o creștere importantă cu +6,99, un apartament cu două camere ajungând la 459 de euro, arată specialiștii Blitz în imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Chiriile din Cluj s-au scumpit simțitor în octombrie: „Au explodat în zonele de interes pentru studenți”. Apartamentele de vânzare au și ele un preț mai mare

Cu toate că recesiunea bate la ușă, trendul nu este unul descendent în ceea ce privește costul imobiliarelor din Cluj. Dacă pentru apartamente, prețul la vânzare/mp a crescut ușor, chiriile au „explodat” în special în cartierele de interes pentru studenți.

Apartamentele de vânzare din Cluj au cunoscut o ușoară scumpire a prețului pe metru pătrat în luna octombrie, în timp ce chiriile din orașul de pe Someș aveau să coste simțitor mai mult.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Efectul începerii anului universitar în centrul studențesc Cluj. Analiză imobiliară: Chiriile „au explodat” la început de toamnă

În luna septembrie, prețurile au explodat în cartierele și zonele de interes pentru studenți – Mărăști, Gheorgheni, Buna Ziua, Central și chiar și în Florești, arată analiza din luna octombrie a agenției Blitz Imobiliare.

Pe segmentul de chirii, prețurile au înregistrat în luna septembrie 2022 la nivelul municipiului Cluj o creștere foarte mare, de +16,26 %, indicele Blitz, calculat pe baza ofertelor din portofoliul agenției situându-se la valoarea de 429 de euro.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Analiză imobiliară: În septembrie, piața a dat „semne de oboseală”. Prețuri pe zone și cartiere

Prețurile la imobiliarele din Cluj Napoca și-au domolit creșterea și „s-au mai relaxat puțin”, arată cea mai recentă analiză a Blitz Imobiliare, care menționează că, de fapt, vorbim de o scădere infimă în ceea ce privește pretențiile proprietarilor de apartamente.

Indicele Blitz, care indică prețurile medii cerute în ofertele agenției, a avut în luna septembrie 2022 valoarea de 2.130 euro/ mp, în scădere cu -0,33% față de luna precedentă. Amintim că în luna august indicele Blitz a înregistrat prețul record al acestui an 2.137 de euro/ mp.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Raport: Proprietarii au crescut în septembrie prețurile cerute pe apartamentele din Capitală/ Top cele mai accesibile și cele mai scumpe cartiere

Prețurile cerute pentru apartamentele scoase la vânzare în București au înregistrat în septembrie o creștere moderată, arată raportul lunar al unei agenții imobiliare care monitorizează evoluția prețurilor. Conform datelor de la Cadastru, vânzările din piața imobiliară (per total – apartamente, case, terenuri) au crescut în luna septembrie, atât față de luna precedentă, cât și față de aceeași perioadă a anului trecut.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Prețurile locuințelor din România au crescut cu 10% în ultimii 12 ani. Cât a ajuns să coste un apartament în Cluj

În ultimii 12 ani, prețurile locuințelor din România au crescut cu aproximativ 10%, potrivit datelor Eurostat. 

Prețul imobilelor din Cluj-Napoca

Indicele Blitz a avut în luna septembrie 2022 valoarea de 2.130 Euro/ mp, în scădere cu -0,33% față de luna precedentă. Amintim că în luna August indicele Blitz a înregistrat prețul record al acestui an 2.137 Euro pe mp. 
CITESTE TOT ARTICOLUL

10 ani ca să îți cumperi apartament la Cluj-Napoca

Dintre marile orașe ale României, în Cluj-Napoca ai nevoie de cea mai mare durată de timp pentru a-ți cumpăra un apartament din salariu, conform agenției imobiliare Blitz.

Pentru a face o analiză la nivel național, Blitz a luat prețul mediu pe oraș și venitul mediu net pe oraș (nu mediu național), folosind baza de date Numbeo. Agenția a realizat o analiză extinsă la nivel național care arată topul celor mai accesibile apartamente, potrivit datelor colectate.
CITESTE TOT ARTICOLUL

ANALIZĂ Mai stai în chirie sau iei un credit pentru locuință? Exemple, prețuri, calcule și sfaturi din piață, într-un context marcat de inflație, costuri mari pe piața imobiliară și scăderi de venituri

Rata unui credit ipotecar cu dobândă fixă poate să fie sub 1700 de lei, în cazul unui credit de aproximativ 51.000 de euro, iar ca să trăiești într-un oraș cum e București sau Cluj-Napoca ai nevoie de peste 2000 de lei pe lună pentru chiria unui apartament cu două camere, arată datele consultate de Economedia pe platforme de specialitate. Dincolo de aceste exemple de costuri, trebuie avute în vedere și costurile inițiale pentru achiziția unei locuințe, nivelul tău de salarizare și perspectivele pe termen lung
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani: Zece și-au dublat profiturile în 2021

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani: Zece și-au dublat profiturile în 2021
Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel național, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanțurilor publicate de către Ministerul Finanțelor, citate în studiul realizat de compania Blitz din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

În România funcţionează peste 18.500 de agenţii imobiliare. Care sunt cele mai profitabile şi câţi angajaţi au

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel naţional, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Cele mai profitabile agenții imobiliare din România

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii patru ani la nivel național, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.Ministerul Finanțelor arată că primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de două milioane de lei, au înregistrat în 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aproximativ 105,044 milioane de euro). Profiturile realizate au fost de 134.370.707 lei (aproximativ 27,145 milioane de euro). 
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agențiilor imobiliare a CRESCUT cu peste 20% în ultimii ani în România

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel național, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.
Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanțurilor publicate de către Ministerul Finanțelor.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agențiilor imobiliare a crescut peste 20% în ultimii ani la nivel național

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel național, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanțurilor publicate de către Ministerul Finanțelor.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numarul agentiilor imobiliare a crescut cu peste 20% in ultimii ani la nivel national. Cele mai importante sunt concentrate in Bucuresti

Primele 75 de companii cu activitate imobiliara din Romania, cu o cifra de vanzari mai mare de 2 milioane de lei, au inregistrat in anul 2021 o cifra totala de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanturilor publicate de catre Ministerul Finantelor, citate in studiiul rrealizat de compania Blitz din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

LA NIVEL NAŢIONAL Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20%, în ultimii ani

Conform sursei citate, primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii ani la nivel naţional

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii patru ani la nivel naţional, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, potrivit unui comunicat al Blitz.
Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aproximativ 105,044 milioane euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aproximativ 27,145 milioane euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor citate în comunicat.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Piața imobiliară din România a trecut bine prin pandemie. Numărul agențiilor imobiliare a crescut anul trecut cu 20%

Numărul agențiilor imobiliare a crescu în ultimii patru ani 

Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aproximativ 105,044 milioane euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aproximativ 27,145 milioane euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor citate în comunicat.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii ani la nivel naţional. Cele mai importante sunt concentrate în Bucureşti

Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor, citate în studiiul rrealizat de compania Blitz din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Piața imobiliară din Cluj-Napoca, la jumătatea lui 2022: accesibilă doar în zona metropolitană, scumpiri Între Lacuri și Mărăști

Prețurile medii ale apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca se mențin, pentru a treia lună consecutiv, peste 2.000 de euro/mp. 

La începutul verii a avut loc o ușoară creștere a prețurilor la apartamentele de vânzare, fiind a treia lună consecutiv cu o medie de peste 2.000 de euro/mp. Indicele imobiliar din Cluj-Napoca s-a situat, în luna iunie 2022, la valoarea de 2.067 euro/ mp, după ce în luna mai 2022 a avut o corecția de până la 2.058 euro/mp, potrivit Blitz imobiliare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Românii nu mai cred că se pot descurca și singuri: zece agenții imobiliare din România și-au dublat profiturile în 2021

Numărul agențiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel național, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanțurilor publicate de către Ministerul Finanțelor, citate în studiul realizat de compania Blitz din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii ani la nivel naţional

Numărul agenţiilor imobiliare a crescut cu peste 20% în ultimii 4 ani la nivel naţional, ajungând la 18.653 de companii, conform datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.Primele 75 de companii cu activitate imobiliară din România, cu o cifră de vânzări mai mare de 2 milioane de lei, au înregistrat în anul 2021 o cifră totală de afaceri de 518.921.402 lei (aprox. 105,044 mil. euro), iar profiturile realizate de acestea au fost de 134.370.707 lei (aprox. 27,145 mil. euro), potrivit bilanţurilor publicate de către Ministerul Finanţelor, citate în studiiul rrealizat de compania Blitz din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Agenția imobiliară Blitz s-a lansat în Metaverse

Compania imobiliară românească Blitz își extinde operațiunile de brokeraj atât în Orientul Mijlociu, în Dubai, cât și virtual, în Metaverse, devenind astfel prima agenție de pe piața locală activă în Xclusiverse, versiunea virtuală pentru piața activelor financiare și a activelor din real estate.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Agenția imobiliară Blitz s-a lansat în Metaverse

Compania imobiliară românească Blitz își extinde operațiunile de brokeraj atât în Orientul Mijlociu, în Dubai, cât și virtual, în Metaverse, devenind astfel prima agenție de pe piața locală activă în Xclusiverse, versiunea virtuală pentru piața activelor financiare și a activelor din real estate.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Efectele războiului ruso-ucrainean în imobiliare: Preţurile cresc, iar românii sunt mai precauţi cu investiţiile Citeste mai mult: adev.ro/r936oh

"Odată cu afluxul constant de refugiaţi, închirierea apartamentelor pe termen scurt/mediu, de către persoanele afectate de război a reprezentat o nouă oportunitate şi un nou segment de clienţi pentru agenţiile imobiliare.În cazul în care se vor decide să rămână în România pe termen mediu şi lung, piaţa muncii va găsi modalităţi de a-i integra, în regim de muncă remote, ceea ce ar aduce un plus de cerere pe piaţa imobiliară."
CITESTE TOT ARTICOLUL

Lecții pentru 2022 – Cătălin Priscorniță (Blitz): „Imobiliarele rămân protejate, iar industria va urmări o tendință de creștere, ca număr de tranzacții și ca dinamică pe piață”

Cătălin Priscorniță vorbește retrospectiv despre ce a însemnat 2021 pentru compania sa și ce va însemna anul 2022, din perspectiva obiectivelor.Printre motivele de satisfacție cu care antreprenorul încheie un an atipic, se numără primirea călduroasă a business-ului în toată România.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Piața imobiliară va exploda în 2022

Specialiștii în piața imobiliară prevăd un 2022 dominat de maxime istorice ale prețurilor apartamentelor de vânzare. Nevoia de spațiu mai generos, dar și costurile ridicate îi determină tot mai frecvent pe cumpărători să migreze spre periferii și în rural.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Top 3 greşeli ale agenţilor imobiliari

Un business în imobiliare se numără printre cele care se realizează cel mai uşor în prezent în România – cu doar 200 de lei, poţi să îţi înfiinţezi o firmă -  iar loc de noi agenţii există în continuare pe piaţă. 
CITESTE TOT ARTICOLUL

Piata imobiliara brasoveana, expansiune in pandemie: cererea pentru case si terenuri a crescut cu 50%

Pandemia a crescut interesul brasovenilor pentru proprietatile rezidentiale. Astfel, pe parcursul anului trecut s-a inregistrat un interes tot mai mare pentru achizitia de case si terenuri, ajungandu-se la o crestere de 50% fata de 2019. In replica, si numarul ofertelor de proprietati rezidentiale puse pe piata in 2020 a crescut cu 13% fata de perioada similara din 2019.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Analiza pieței imobiliare din Cluj la un an de pandemie: cresc vânzările de apartamente, costul chiriilor scade

La un an de la începutul pandemiei, piața imobiliară din Cluj e în creștere constantă. Astfel, în luna februarie, Indicele Blitz a arătat o creștere anuală de aproximativ 14% față de aceeași lună din 2020. În primele luni ale anului cifra de vânzări a agenției a crescut cu peste 60% față de perioada similară din 2020, depășind valoarea de 750.000 euro.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Vechile cartiere dau tonul scăderilor prețurilor de vânzare

Prețul apartamentelor de vânzare din Cluj, în iulie, a fost în scădere față de nivelul lunii precedente, indicele Blitz la nivelul orașului pentru acest tip de tranzacții fiind în coborâre cu 3,58%, până la valoarea de 1.615 euro. Această valoare reprezintă media valorilor pe metru pătrat din prețurile cerute la vânzare, la nivelul apartamentelor din Cluj-Napoca.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Sfârșitul anului a adus o scădere ușoară a prețurilor de vânzare al apartamentelor

Decembrie s-a încheiat cu o scădere a prețului mediu de vânzare a apartamentelor din Cluj-Napoca, în comparație cu noiembrie, arată o analiză a agenției Blitz Imobiliare. 
După o creștere minoră de 14 euro/mp, înregistrată în noiembrie, în decembrie prețul mediu de vânzare a apartamentelor în Cluj-Napoca a scăzut din nou cu 28 euro/mp, de la 1.538 la 1.510 euro/mp.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Catalin Priscornita, Blitz Imobiliare: Clujul sfideaza predictiile de criza. 2019 a luat startul fara dezechilibre semnificative

Clujul sfideaza predictiile de criza. Dupa primul trimestru din 2019, situatia pietei imobiliare la nivelul municipiului Cluj-Napoca si a zonelor limitrofe se prezinta stabila, fara dezechilibre semnificative, mentinandu-si trendul crescator inceput din anii trecuti, dar cu o viteza ceva mai temperata, a declarat Catalin Priscornita, CEO al companiei de consultanta Blitz Imobiliare, in cadrul raportului aferent primelor trei luni din acest an realizat de Imobiliare.ro.
CITESTE TOT ARTICOLUL

„Boom” în evoluţia preţurilor pe piaţa imobiliară în 2017. Topul creşterilor, pe cartiere (Analiză)

Proprietarii, dezvoltatorii şi agenţiile imobiliare afişează preţuri tot mai mari pentru locuinţele din Cluj-Napoca. 2017 a adus „un boom” în ceea ce priveşte creşterea prețurilor de pe piața imobiliară, iar Cluj-Napoca a fost orașul în care s-a resimțit foarte clar această explozie, notează analiza de început de an a unei agenţii clujene. Mai precis, potrivit datelor publicate de Blitz Imobiliare, în 2017, opt cartiere din Cluj-Napoca, plus Floreștiul au înregistrat creşteri procentuale de până la 23,4% pentru preţurile apartamentelor scoase la vânzare.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Preţul apartamentelor a crescut cu 14,24% în Cluj-Napoca. Cea mai mare majorare procentuală s-a înregistrat într-un cartier aflat la perfieria oraşului Citeste mai mult: adev.ro/p37wtf

2017 a reprezentat un boom al creşterilor preţurilor de pe piaţa imobiliară, iar Cluj-Napoca a fost oraşul în care s-a resimţit cel mai bine această explozie. Astfel că, în 2017, preţul de vânzare al apartamentelor a crescut în 8 cartiere din oraş în medie cu 14,24% faţă de anul precedent, arată un studiu al unei agenţii imobiliare din oraş.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Scumpirile Clujului imobiliar, pe cartiere, în 2017. Creştere de 80 de euro şi pentru Floreşti

2017 a reprezentat un boom al creșterilor prețurilor de pe piața imobiliară, iar Cluj-Napoca a fost orașul în care s-a resimțit cel mai bine această explozie. Astfel că, în 2017, 8 cartiere din Cluj-Napoca, plus Floreștiul au avut o creștere procentuală a prețurilor de vânzare ale apartamentelor de până la 23,4%, media acestora fiind de 14,24%, conform indicelui Blitz înregistrat în perioada ianuarie – decembrie 2017.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Clujul Imobiliar s-a scumpit cu 14,24% în 2017. Vezi evoluția prețurilor pe cartiere.

2017 a reprezentat un boom al creșterilor prețurilor de pe piața imobiliară, iar Cluj-Napoca a fost orașul în care s-a resimțit cel mai bine această explozie. Astfel că, în 2017, 8 cartiere din Cluj-Napoca, plus Floreștiul au avut o creștere procentuală a prețurilor de vânzare ale apartamentelor de până la 23,4%, media acestora fiind de 14,24%, conform indicelui Blitz înregistrat în perioada ianuarie – decembrie 2017.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Vezi cu cât a crescut în 2017 prețul apartamentelor din Cluj-Napoca


2017 a reprezentat un boom al creșterilor prețurilor de pe piața imobiliară, iar Cluj-Napoca a fost orașul în care s-a resimțit cel mai bine această explozie. Astfel că, în 2017, 8 cartiere din Cluj-Napoca, plus Floreștiul au avut o creștere procentuală a prețurilor de vânzare ale apartamentelor de până la 23,4%, media acestora fiind de 14,24%, conform indicelui Blitz înregistrat în perioada ianuarie – decembrie 2017.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Gheorgheni, cel mai scump cartier din Cluj. Ce tipuri de locuinţe caută clujenii şi cât costă metrul pătrat

''Această explozie a prețurilor din piața imobiliară se datorează mult cererii, care raportată la ofertă este mult mai mare, motiv pentru care proprietarii sau constructorii își permit să pluseze prețurile. O parte din cerere este reprezentată de tinerii din domeniul IT și de investitorii care aleg să-și plaseze banii în Cluj, achiziționând imobile în regim de închiriere", arată o analiză blitzimobiliare.ro. 
CITESTE TOT ARTICOLUL

Blitz, Agenția Anului 2016 în Cluj!

În 24 martie, la București a avut loc Gala Profesioniștilor în Imobiliare susținută de CPI, unicul eveniment desfășurat la nivel național, în care sunt premiate rezultatele agențiilor imobiliare din toată țara. În cadrul evenimentului, Blitz a primit două premii: ,,Agenția Anului” și premiul special pentru Blitz VIP ,,Cel mai creativ concept de marketing”.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Prima casă din nou pe val

Ministerul Finanțelor Publice a propus suplimentarea plafonului alocat pe anul 2016 pentru programul guvernamental Prima Casă, cu 250 de milioane de lei, ca urmare a solicitărilor transmise de băncile înregistrate în program.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Adevărata piață imobiliară a Clujului

Direcția de impozite și taxe locale a Primăriei Cluj-Napoca și agenția de evaluare Veridio au centralizat tranzacțiile imobiliare desfășurate în 2015 pe baza declarațiilor de impunere aferente proprietăților dobândite. Echipa de evaluatori coordonată de Adrian Vascu, senior partner al agenției, a publicat al treilea ghid realizat pe baza tranzacțiilor încheiate între vânzători și cumpărători. „Ghidul tranzacțiilor imobiliare din Cluj-Napoca” oferă o oglindă a realității tranzacțiilor pe una dintre cele mai dinamice piețe de profil din țară.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Clujul imobiliar la început de vară: topul cartierelor, în preţuri

Apartamentele de două camere din Cluj-Napoca au ajuns la o valoare medie de 1.220 euro/mp, în scădere cu 8 euro/mp faţă de luna anterioară, arată analiza lunară a unei agenţii imobiliare locale. Acest indicator este definitoriu pentru o piaţă imobiliară, având în vedere că tranzacţiile cu apartamente de două camere sunt cele mai numeroase, arată reprezentanţii Blitz Imobiliare. Iunie este, astfel, a doua lună consecutivă de scădere de preţuri pe acest segment.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Mai puține oferte noi de apartamente, mai mulți cumpărători la Cluj. Vezi o comparație Cluj-Timișoara-București

Volumul de noi anunțuri de vânzare de apartamente a scăzut, a crescut în schimb numărul de potențiali cumpărători, au crescut și prețurile solicitate – cu 14% în interval de un an. Sunt datele rezultate dintr-o analiză a Imobiliare.ro, realizată pe baza ofertelor intermediate de portal, analiză ce încearcă să explice de ce prețurile continuă să crească, chiar și după ce condițiile de accesare a finanțării s-au modificat o dată cu Legea Dării în Plată.
CITESTE TOT ARTICOLUL

În ce cartiere găsești cele mai scumpe apartamente, unde sunt cele mai ieftine și unde au stagnat prețurile.

1.177 euro/mp – la această valoare medie au ajuns prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca în aprilie, potrivit unei agenții imobiliare clujene care monitorizează evoluția ofertelor din piață.  În aceeași lună a anului trecut media era de 1.027 euro/mp. Există și o zonă unde prețurile stagnează, dar nu în municipiu. Este vorba de “satelitul” imobiliar Florești.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Topul cartierelor Clujului. Unde sunt cele mai scumpe apartamente (studiu)

Centrul și cartierele tradiționale Gheorgheni și Andrei Mureșanu conduc în topul celor mai scumpe zone ale Clujului, într-o analiză a prețurilor de apartamente, realizată de portalul Imobiliare.ro. Aceasta are în vedere prețurile cerute de proprietari, dezvoltatori sau agenții în ofertele intermediate de portal. Clujul este unul dintre cele două centre regionale care se situează peste media de 1.000 de euro pe metru pătrat. Celălalt e Bucureștiul.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Incepem anul pe plus

Indicele Blitz au înregistrat valoarea medie de 1.148 Euro/mp pentru luna Ianuarie 2016, in creștere față de luna anterioară cu 1,05%, ceea ce înseamnă că apartamentele de vânzare din Cluj-Napoca își continuă parcursul stabilit in anul anterior, acela de a adăuga in fiecare luna câte aproximativ un procent la prețul lor public.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Blitz, desemnata cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand.
CITESTE TOT ARTICOLUL

Vrei apartament în Cluj? Ai prețuri de capitală.

Clujul imobiliar a ajuns din urmă Capitala cu prețurile pe segmentul rezidențial – o confirmă încă o analiză de început de an, care arată că pentru a cumpăra un apartament în orașul din Transilvania, un cumpărător ar trebui să pregătească un buget similar cu cel necesar unei locuințe în București.
CITESTE TOT ARTICOLUL
black friday

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.

Informatii detaliate despre cum le folosim in site si cum poti gestiona consimtamantul vei putea gasi in Politica de utilizare cookies si Setari personalizate cookies.

Accept toate

Mulțumim!

Feedback-ul a fost trimis cu succes.