TEL VERDE Imobiliar -
Vinzi, închiriezi sau cumperi?

Informează-te mai întâi!

E mai bine să cumperi sau să închiriezi? Oare cât ar costa renovarea unui apartament de 3 camere? Ce investiții imobiliare sunt oportune pe piața imobiliară la momentul actual? În ce zonă e cel mai profitabil să cumperi acum? În cât timp pot să-mi vând apartamentul?

Sună la 0800 070 333 și află răspunsul pe loc

Dacă ai de luat decizii importante legate de vreo proprietate sau o achiziție imobiliară și ai mai multe întrebări legate de acestea - sună la 0800 070 333 și află răspunsul pe loc.

Răspunsurile își sunt oferite cu generozitate de specialiștii noștri Blitz, în cadrul proiectului social - TelVerde.

De ce acte am nevoie
pentru cumpararea
unui apartament?

In cat timp pot sa imi
vand apartamentul?

Ce investitii imobiliare
sunt oportune pe piata
imobiliara la momentul
actual?

In ce zona e cel mai
profitabil sa cumperi
acum?

Oferim Consultanță Gratuită

Prin acest proiect punem la dispoziția publicului larg expertiza noastră acumulată timp de 11 ani de activitate pe piața imobiliară din Cluj în toate domeniile conexe unei tranzacții imobiliare:

  • Vânzări - Cumpărări

  • Închirieri

  • Investiții Imobiliare

  • Serviciile agentului
    imobiliar

  • Consultanță obținere finanțare

  • Consultanță
    juridică

Îți oferim astfel consultanță gratuită fără să o condiționăm de încheierea vreunei tranzacții, nici în prezent, nici în viitor. Așadar, fără nicio obligativitate din partea ta, ne poți suna și pune orice întrebare din domeniul imobiliarelor.

Sună la TelVerde - 0800 070 333

Prin asta ne dorim să oferim informații corecte despre tranzacțiile imobiliare și astfel eliminăm de pe piață nesiguranța, incertitudinea, amatorismul, speculațiile și lipsa de profesionalism.

Asta deoarece ne dorim ca toate lumea să aibă informații corecte înainte de a lua o decizie importantă legată de o tranzacție imobiliară. Și pentru că ne dorim raporturi comerciale corecte în care fiecare parte are de câștigat.

Nu ținem sales pitch-uri la telefon și nu vrem să te convingem că e mai bine să apelezi la o agenție imobiliară. Decizia e la tine, după ce-ți iei toate informațiile de care ai nevoie pentru aceasta.

F.A.Q

Uite niște exemple de întrebări și răspunsuri pe care le poți primi:

Nu, banca verifica veniturile raportate la ANAF pe ultimele 3 sau 6 luni (în funcție de banca) pentru a putea face analiza de scoring. În cazul în care clientul are venituri declarate din alte surse precum chirii, dividende, PFA, SRL, Întreprinderi individuale, maternitate, el trebuie sa aducă acte doveditoare pentru a putea fi luate în calcul.

Da, bancile crediteaza clienți cu venituri din străinătate cu condiția sa aibă minim 6 luni la același angajator și un contract de munca pe o perioada nedeterminata. O alta condiție impusă de majoritatea băncilor este a aduce un coplatitor cu venituri în România.

Perioada de aprobare a unui credit Noua Casa este de aproximativ 2 luni deoarece creditul odată aprobat de banca se trimite la fondul de garantare pentru aprobarea finală. În anumite perioade ale anului se aduna multe solicitări la Fondul de Garantare și de aceea se poate intarzia cu preluarea de solicitări.

Creditele ipotecare se aproba in maxim 3 saptamani de la depunerea cererii de credit. Pentru imobilele fara CF se poate face o preaprobare financiara valabila 90 zile. In aceasta perioada clientul trebuie să ducă documentele necesare analizei dosarului de credit.

În cazul imobilelor cumparate prin Prima casa/Noua Casa, există o interdictie de instrainare în primii 5 ani. Aceasta interdictie impiedica vanzarea sau inchirierea locuintelor cumparate prin Prima Casa/Noua Casa în primii 5 ani. Singura posibilitate de vanzare în primii 5 ani este la un cumparator cu cash ce poate face rambursarea integrala a creditului. O alta posibilitate în primii 5 ani este un act de novatie. Novatia reprezinta preluarea creditului de catre o alta persoana ce este eligibila la condițiile de Prima Casa.

Da, băncile acceptă rambursarea anticipată în orice perioada. Dacă se face rambursare parțială, clientul poate opta fie pentru scăderea ratei lunare, fie pentru scăderea perioadei de credit. Dacă se face rambursare totala, banca radiază ipoteca și va ieși un extras CF nou liber de sarcini.

Și multe altele!

black friday

Te interesează o ofertă Blitz?

Lasă-ne datele tale de contact şi te vom consilia în alegerea proprietăţii potrivite!