Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceeasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vezi oferte
similare

Complex logistic cu acces usor la Autostrada Transilvania! Intre 550-3300 mp !

caracteristici

 • Suprafata: 1600 mp

  Destinatie: Depozitare, Productie

 • Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Metal

  Vechime spatiu: Nou

 • Dotari Incalzire, Platforma betonata

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

BLITZ Imobiliare inchiriaza complex logistic construit in 2011. Hala este situata la 4,5 km de Autostrada Transilvania-tronsonul Gilau-Turda, acces E60 si varianta de ocolire Garbau. Complexul beneficiaza de doua fronturi, unul de 50 metri liniari la drum principal si unul de 150 metri liniari la drumul nartional Garbau Hala are suprafata utila de 1600 mp, cu posibilitatea de extindere la 3200 mp, compusa din 6 module a cate 550 mp utili fiecare. Platforma exterioara este de 4000 mp si poate fi folosita pentru depozitare exterioara sau locuri de parcare.Imobilul este dispus pe parter si etaj, la parter sunt spatiile de depozitare, la etaj existand birourile. Hala este dotata si optimizata pentru o functionalitate maxima, avand in componenta curent trifazic, luminatoare fixe si mobile, porti sectionale motorizate, utilitati contorizate separat, ferestre si usi termopan, 6 usi acces TIR, pardoseala interioara de ciment finisat cu quartz, platforma exterioara pavata cu dale de beton. Sarcina concentrata 2.800 daN/mp; distribuita- 5.000 daN/mp; stivuitoare- pana la 5t/axa, curent pana la 1000 kw Cea mai mica suprafata care se poate inchiria este de 550 mp.

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Dotari

 • 4.0

Accesibilitate

 • 4.5

Destinatii multiple

 • 4.5

AgentParerea agentului

Pozitionarea strategica, calitatea constructiei, posibilitatea de inchiriere a suprafetelor variate, face ca aceasta hala sa capete un interes major pentru oricine doreste un spatiu de depozitare sau de productie.

Link-uri utile

Linkuri rapide filtrate dupa cele mai cautate zone si numarul de camere