Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceeasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vezi oferte
similare

Parc logistic de prestigiu!

caracteristici

 • Suprafata: 2855 mp

  Destinatie: Depozitare, Productie

 • Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Beton

  Vechime spatiu: Nou

 • Dotari Pod rulant, Inaltime mare, Incalzire

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

Parc industrial din zona aeroportului. Spatiu disponibil cu suprafata de 2855 mp open space, cu o inaltime de 9 m, acces tir in interiorul cladirii. Compartimentarea birourilor, a grupurilor sanitare si montarea instalatiilor pentru o buna desfasurare ( aeoroterme) se face de catre proprietar in functie de apetentele chiriasului. Exista console pregatite pentru pod rulant de 4,5 t. Locuri de parcare cca 30. Constructie la cele mai inalte standarde Caracteristici tehnice: Structura -Structura metalica din otel laminat la cald cu urmatoarele caracteristici: latime: 64,82m, lungime: 96,30m, inaltimea la atic de 10,23, la coama de 10,00m. Traveile sunt de 7,00minterax pe lungime si de 21,40mpe latimea constructiei; - Inaltimea utila interioara la streasina, masurata de la nivelul pardoselei este de 8,04 msi 9,05 mÎn punctul cel mai inalt din interiorul halei; -Mezanin În doua inaltimi diferite (3,23 si 5,27 m) si zona de acces de la parter pâna la nivelul corespunzator; -Dimensionata pentru asuporta un pod rulant de 4tone la fiecare modul cu oinaltime sub carlig de 6,0m(poate varia in functie de tipul podului); Rezistenta la foc -Rezistenta la foc a intregii cladiri va fi În conformitate cu activitatea desfasurata dar incadrarea actuala este la gradul II, categoria Cpericol de incendiu; in aceste conditii este necesara asigurarea unui stingator la fiecare 150mp in zona de depozitare si cate un stingator la fiecare 250mp in zona administrativa. Densitatea sarcinii termice nu trebuie sa depaseasca 1680Mj/mp. - Deoarece suprafata este mai mare de 750mp si densitatea sarcinii termice mai mica de 1 680Mj/mp nu se impun instalatii tip sprinkler; sunt necesari doar hidrantii interiori si exteriori; - Cladirea are acces carosabil practicabil pentru pentru autospecialele de interventie , pe toate laturile. - Desfumarea depozitelor se asigura prin trape practicate in luminatoare, avind deschidere automata in caz de incendiu; au suprafata de cel putin 1%din aria pardoseli depozitului. Sunt necesare dar nu sunt realizate instalatiile de semnalizare aincendiilor –in functie de activitatea desfasurata Infrastructura - Fundatiile sunt izolate, realizate din beton si cuzinet din beton armat; -Pardoseala armata cu fibra de otel beton menitasa suporte urmatoarele sarcini: -sarcini concentrate 20 x 20 cm = 2800 daN/m²; sarcini distribuite = peste 5000 daN / m²; trafic de motostivuitoare pâna la 5 T/ axa - Drumuri interioare de 11,6m latime in zona principala si 5,5 min zonele laterale, plus o zona de parcare de 2,5m latime, cu 27 (P2) / 12 (P4) locuri de parcare pentru autoturisme si 6(P2) / 9 (P4) locuri de parcare pentru camioane. -Spatii verzi interioare si iluminare periferica.

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 5.0

Dotari

 • 5.0

Accesibilitate

 • 5.0

Destinatii multiple

 • 5.0

AgentParerea agentului

Echivalentul unei cladiri office clasa A in varianta industriala. Calitate la superlativ, proprietari de incredere si un mix bun de chiriasi. Toate aceste aspecte m-au convins ca locatia trebuie abordata si chiar merita.

Link-uri utile

Linkuri rapide filtrate dupa cele mai cautate zone si numarul de camere