Zona Metalurgiei – zonă de promenadă cu investiții masive în infrastructură rutieră

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Locuitorii zonei Metalurgiei din București vor avea o zonă pietonală unde se vor putea recrea în liniște. Unul din trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei va fi transformat într-o alee de promenadă, unde vor fi amenajate spații de relaxare, cu băncuțe și fântâni arteziene. 

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 București, va transforma unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Tot aici va fi amenajat și cel mai mare parc construit vreodată de o administrație publică, Parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi se va ridica pe un  fost ”teren viran – focar de infecție”, în zona Metro Berceni. Suprafața totală a noului parc va fi de 27.627 mp, iar suprafața spațiilor verzi amenajate in parc de 10.000 mp. Parcul va fi împărțit în zone tematice diverse, și va exista inclusiv o zona de skatepark de 1.000 de mp și un teatru ”Centru Multicultural” cu o suprafata de 2.500 mp si 180 de locuri, integrată într-un centru de afaceri. Parcul va mai avea și o parcare supraetajata. 

Zona Metalurgiei este una care se bucură de o notorietate destul de mare în rândul celor care s-au mutat sau intenționează să se mute acolo. Printre atuurile zonei enumerăm: 

  • Accesul facil la orice punct al orașului.
  • Distanța de câteva minute până la orice mare centru comercial. 
  • Prețurile bune ale locuințelor și varietatea mare de oferte.

Vezi ofertele din portofoliul Blitz de apartamente de vânzare din zona Metalurgiei și contactează astăzi un agent imobiliar pentru consiliere de specialitate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *