Vrei un palat? Spania are 100 de vanzare!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Proiectul de valorificare a o suta de proprietati imobiliare premium, reprezinta colacul de salvare a economiei Spaniei, pentru a evita situatiile similare din Grecia, Irlanda sau Portugalia.

Guvernul de la Madrid a selectat 100 de proprietati imobiliare care urmeaza a fi vandute sau concesionate pe minim 30 de ani, pana la sfarsitul anului 2016. Guvernul spaniol incearca astfel sa atraga fonduri suplimentare la buget, pentru a reduce deficitul bugetar si pentru a beneficia de costuri de finantare internationala reduse. Deficitul Spaniei pentru 2014 a fost programat la 6,4% din PIB, fata de 2,8% cat este pragul cerut de Uniunea Europeana.

Printre proprietatile “salvatoare” se numara si Palatul Castellana 19, un palat construit la inceputul secolului trecut, in care si-a avut sediul Autoritatea de reglementare a pietei de capital din Spania. Proprietatea a fost evaluata la 28,7 milioane de euro.

O alta proprietate ce urmeaza a fi concesionata este palatul detinut de Ministerul Economiei si Finantelor. Palatul situat in Madrid, a fost construit in 1920 si este protejat ca monument istoric.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *