Vrei sa ai propria piscina in doar 5 pasi?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Sa ai o piscina unde sa te racoresti in aceste zile toride de vara inseamna, pentru multi dintre noi doar un vis. Ce-ati spune daca piscina voastra ar fi doar la 5 pasi distanta? Si nu e greu deloc.

1

Totul incepe cu un marcaj alb pe terenul din curtea casei. Apoi demaram lucrarile:

2

1. Obtinerea adancimii dorite se realizeaza cu ajutorul unui excavator.

3

2. Alimentarea cu apa si instalatia de filtrare. Proiectul prezentat pe site-ul www.casamea.ro ne ofera o solutie foarte ingenioasa si la indemana oricui: cateva tomberoane pozitionate la inaltimi diferite pentru a asigura circuitul apei.

8

3. Realizarea hidroizolatiei. Aceasta depaseste marginile piscinei pentru ca proiectul include atat o piscina cat si un lac, o idee geniala, trebuie sa recunoastem.

4

4. Peretii piscinei din blocuri de granit si acoperirea cu pietris a zonei de lac, ne aduc la un pas distanta de reusita. Nu inainte insa de “plantarea” vegetatiei acvatice pentru ca lacul sa fie perfect.

6

5. Construirea spatiului circulabil din jurul apei, care presupune atat zona de relaxare cu balansoar si sezlonguri, cat si “promenada”.

5

Daca inca mai credeti ca nu merita sa investiti intr-o piscina, pentru ca in afara sezonului cald nu-i gasiti alta intrebuintare, ganditi-va de doua ori. Pentru ca iarna puteti avea propriul vostru mini-patinoar.

7

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *