Vila de 1 milion de euro! Cea mai scumpa locuinta din Cluj-Napoca

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Poate v-ati fi asteptat la Andrei Muresanu, cel mai select cartier al Clujului, sa detina suprematia in ceea ce priveste cea mai scumpa vila de vanzare de pe piata. Sau poate zona Parcului Central. Ei bine, nu!
Zona Faget ne propune un imobil scos la vazare la suma de 950.000 de euro. Constructia, aflata pe un teren de 2000 de metri patrati si avand o suprafata construita de 500 de metri patrati, cuprinde patru dormitoare si cinci bai, sala de sport, terasa inchisa, iar gradina este dotata cu sistem de irigare profesional. Vila are finisaje de lux, iar valoarea de piata din urma cu cativa ani era in jur de 2 milioane de euro, dupa estimarile consultantilor imobiliari.

O alta oferta din categoria imobilelor de lux, pe care ne-o propune Zona Faget este o vila cu o suprafata de 250 de metri patrati, construita pe un teren de 9000 de metri patrati din care mai bine de jumatate este impadurit. Vila superfinisata se vinde cu 500.000 de euro desi, in anii dinaintea crizei, era cotata la peste 2 milioane de euro.

Din pacate, aceste imobile de lux nu-si gasesc usor cumparatori, deoarece putini sunt cei care-si permit achizitionarea unor astfel de imobile. Colegul nostru, Catalin Priscornita, consilier imobiliar la Blitz Imobiliare declara recent pentru portalul de stiri citynews.ro ca: „piata de lux este relativ inghetata, se tranzactioneaza doar razlet cate o casa. Un cumparator care este dispus sa ofere 350-400.000 de euro isi poate cumpara cam orice casa doreste, in orice zona”. Aceasta lipsa a banilor este intregita si de neincrederea cumparatorilor in a investi in aceasta perioada in astfel de imobile.

Se pare ca preturile incet-incet au revenit la normal in cadrul acestui sector, iar sumele de milioane de euro pentru proprietatile de lux au ramas inscrise doar in cartea de istorie a imobiliarelor clujene.

Sursa: citynews.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *