Vezi cum arata o vila de 42 de milioane de dolari!(galerie foto)

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

O vila din Manhattan, New York, SUA, a fost recent vanduta cu fabuloasa suma de 42 de milioane de dolari. Cumparatorul a ramas anonim, insa se speculeaza ca a facut o afacere buna, reusind sa achizitioneze imobilul de pe 5th Avenue la un pret cu 7 milioane de dolari mai mic decat pretul de listare.

Vila, fosta proprietate a lui Jenry H. Cook-magnatul cailor ferate americane, este veche de peste 100 de ani si a fost proiectata de celebrul arhitect Stanford White. White este cunoscut in special pentru lucrarile sale de referinta, cum ar fi, redecorarea Casei Albe sau proiectul pentru Biblioteca Publica din Boston. Ce mai mare parte a constructiei a ramas neschimbata, iar dintre obiectele de decor pastrate de-a lungul timpului, se numara: detaliile de pe tavane, podelele si semineele.

Imobilul este dispus pe 7 etaje si are o suprafata de 15.225 de metri patrati! Intalnim mai multe dormitoare de tip apartament, o biblioteca imensa, o pivnita, galerii, o aripa destinata exclusiv servitorilor si o terasa cu vedere spre Central Park.

Foto:

Sursa: Adevarul

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *