Un proiect de creșă ar putea dinamiza piața imobiliară din Pantelimon, București

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

ÃŽn sectorul 2 din BucureÈ™ti se va construi în următorii 2-3 ani o creșă mare, cu o suprafață construită de 2.409 mp È™i o capacitate de 110 copii. 

ÃŽn prezent în acest sector există doar 425 locuri disponibile în creÈ™e. Noul proiect (110 locuri noi) va creÈ™te capacitatea sectorului cu peste 25%. 

Clădirea va avea propria spălătorie, bucătărie și cabinet medical. De asemenea, proiectul va include o sală multifuncțională și toate spațiile administrative necesare.

ÃŽn jurul clădirii vor fi amenajate locuri de joacă. Va fi o creșă prevăzută cu tot ce e nevoie pentru cei mici, într-o clădire pasivă construită cu materiale de ultimă generaÈ›ie. 

Noua creșa ar putea stimula stabilirea de familii tinere în apropiere, ceea ce va duce la o creștere a cererii de locuințe mai spațioase, de exemplu apartamente de 3+ camere sau case.

ÃŽn momentul de față, în cartierul Pantelimon, proprietățile de 3+ camere sunt la preÈ›urile de 1.191 Euro pe mp, ajungând la preÈ›uri de 83.000 – 102.000 Euro. ÃŽn ultimii ani aici dezvoltatorii au construit mai multe proiecte imobiliare cum ar fi – Premium Town Residence care este situat in imediata vecinatate a Parcului Pantelimon si a hypermarketului Cora Pantelimon (preÈ› apartament cu 2 camere – 75 mii Euro), Lebăda Lac Residence, cu vedere panoramică spre lac (preÈ› apartament cu 3 camere 157 mii euro) sau Vivenda Residencias (preÈ› apartament cu 2 camere 81 mii Euro). 

Specialiștii Blitz recomandă tinerelor familii cu copii de vârsta creșei apartamentele cu 3+ camere sau casele cu curte. Vezi mai multe proprietăți cu 3 camere, liniștite, lângă parc din cartierul Pantelimon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *