Un nou parc logistic în Brașov pentru companii mici și mijlocii 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Un nou parc logistic cu un concept modern de parc logistic, ce presupune o investiție de 10 milioane de euro se va deschide în 2022 în Brașov. 

Parcul logistic va fi amenajat pe un teren de 45.675 mp și va amplasat pe strada Narciselor, la numărul 54, pe o arteră bine conectată la infrastructura orașului. 

parc logistic

Parcul industrial va avea o suprafață închiriabilă de 19.880 mp cu 10 hale pe structură modulară, și suprafețe disponibile spre închiriere de la 660 mp la 2.000 mp.

Proiectul se adresează pieței locale și regionale, în special companiilor mici și mijlocii aflate în etapa de dezvoltare, extindere sau relocare.

În prezent, pe piața locală din Brașov există un deficit de spatii de producție și depozitare moderne, dotate corespunzător, care să răspundă nevoilor curente și viitoare ale firmelor din punct de vedere logistic și tehnic. 

Brașovul este în plină dezvoltare și numeroase firme sunt în căutare de spații de producție sau de depozitare. Dacă ești în căutare de spații industriale prețurile variază între 1,8 Euro și 6 Euro pe mp, plus TVA. Vezi și spațiile industriale din Brașov de închiriat din portofoliul Blitz.  

Pe piață mai există spații industriale care nu sunt listate pe platformele imobiliare, de aceea ia legătura cu un agent Blitz pentru a afla cele mai bune oferte de spații de producție și de depozitare de pe piață. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *