Un nou parc industrial apare pe harta Judetului Cluj!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Localitatea Feleacu va “gazdui” Tetarom IV, noul parc industrial pentru care Consiliul Judetean Cluj a semnat contractul de finantare. Presedintele CJ Cluj, domnul Horea Uioreanu a declarat zilele acestea ca, de indata ce vor veni banii, vor fi demarate si lucrarile, cel mai probabil chiar in aceasta primavara.

“Am semnat in urma cu cateva zile contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii, pentru extinderea Tetarom I si pentru demararea lucrarilor de amenajare a noului parc industrial din Feleacu. Daca banii vor veni, evident ca vor putea incepe si lucrarile”, a precizat Uioreanu.

Intr-o prima faza, terenul pe care urmeaza sa se dezvolte viitorul parc industrial va fi amenajat si racordat la reteaua de utilitati: “Sa speram ca in maxim un an vom avea un teren echipat cu infrastructura de parc industrial, astfel incat sa putem atrage acolo noi investitori”, a completat presedintele CJ Cluj.

Proiectul administratiei judetene se bucura, asa cum era de asteptat, de sprijinul Primariei Feleacu, reprezentantii acesteia fiind foarte optimisti cu privire la viitorul comunitatii pe care o pastoresc: “Am atribuit teren pentru acest proiect tocmai pentru ca am avut incredere ca va putea fi realizat si ca va avea si succes. Tot ceea ce mai avem de facut este ca la urmatoarea sedinta publica sa aprobam contractul de administrare. Actul a fost deja adoptat in Consiliul Judetean”, a declarat Nicolae Balea, primarul comunei Feleacu.

Parcul industrial Tetarom IV va avea o suprafata de circa 85 de hectare din care, pe o suprafata de 15 hectare, va fi construit un parc fotovoltaic.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *