Un agent imobiliar bun vede lumea prin ochii tai!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

De multe ori te-ai intrebat cum poti face diferenta intre un agent imobiliar bun si un neprofesionist, mai ales atunci cand patrunzi pentru prima data in universul imobiliar. Intrebarile tale sunt legitime pentru ca piata actuala, din pacate, iti ofera laolalta, profesionisti, amatori, incepatori sau chiar impostori.

Sa luam cazul fericit al unei piete imobiliare ideale, in care trebuie sa alegi numai intre profesionisti. Poti sa lucrezi cu toti, dar poti la fel de bine sa lucrezi numai cu unul. Noi iti recomandam sa alegi un singur agent imobiliar care sa te reprezinte, pentru a te putea concentra si dedica in totalitate unei singure persoane, unei singure viziuni, unei singure strategii, care, iti garantam, va fi cea castigatoare.

Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine este cel care-ti intelege nevoile, iti simte emotiile si iti ofera intotdeauna cele mai bune solutii, apropiindu-te sau, dupa caz, indepartandu-te de anumite oferte.

Imagineaza-ti o casa, care la prima vedere pare a fi perfecta pentru tine si familia ta, acea casa care-ti ia ochii de la prima vizionare si-ti tulbura zilele si noptile urmatoare, decizia de cumparare fiind luata inainte de a avea posibilitatea de a analiza toate aspectele tranzactiei. Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine, va simti vibratiile tale si le va trai impreuna cu tine, dar o va face intr-o maniera diferita, profesionala si echidistanta. El iti va rafina gandurile, va face o selctie corecta a elementelor ce compun oferta imobiliara respectiva, va pune in balanta toate aceste aspecte si iti va da verdictul fara nicio ezitare.

Este posibil ca acest verdict sa te arunce din starea de visare in deznadejde, insa, si poti sa ne crezi pe cuvant, partea plina a paharului va fi mult mai dulce: agentul tau te-a impiedicat sa faci o achizitie gresita.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *