Uite programul, nu e programul!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Se pare ca programul de guvernare in Romania nu tine seama de proiectele gandite si puse pe hartie ci de numele ministrului aflat in scaunul unui minister la un moment dat. Astfel nu ne putem explica fenomene care devin deja reguli.

Dupa ce pe vremea ministrului Elena Udrea existau fonduri pentru reabilitarea termica a blocurilor, acum noul ministru, Cristian Petrescu nu gaseste fonduri pentru continuarea programului. Acelasi lucru, din pacate se intampla la Ministerul Mediului, unde au “disparut”cele 100 de milioane de lei promise pentru programul Casa Verde. Si au trecut doar doua luni de cand fostul ministru avea bani.

“Vom continua proiectul Casa Verde pentru persoane fizice. Sunt 43.000 de familii care au accesat fonduri pentru a avea centrale termice bazate pe energii regenerabile- solare, peleti sau altele. Fiecare familie primeste intre 6.000 si 8.000 de lei pentru a avea o centrala termica”, declara fostul ministru al mediului, Laszlo Borbely.

Actualul ministru schima din mers macazul, ridicand din umeri. O astfel de interventie este acum catalogata drept paguboasa pentru economia tarii.

“Suntem nevoiti sa nu deschidem o noua sesiune a programului Casa Verde anul acesta. Ne concentram eforturile financiare pentru acoperirea cheltuielilor si plata sumelor in urma investitiilor facute anul trecut in acest program”, a declarat actualul ministru, Atilla Korodi.

Din pacate, Ministerul Mediului este mai preocupat de gratarele romanilor decat de programe cu adevarat benefice pentru mediu, prin folosirea unor surse de energie alternativa.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *