Apartamentele cu grădină la mare căutare si în 2021

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
apartamente cu gradina

În plină pandemie cererea de case cu curte  sau grădină/terasă s-a dublat în anul trecut. Asta deoarece restricțiile sanitare, munca de acasă și viața socială redusă la minim i-a motivat pe tot mai mulți oameni să evadeze dintre cei patru pereți. Iar casele care beneficiază de curte sau apartamentele cu grădină (la parter) și terasă (la etajele superioare) au început să fie la mare căutare, asigurând un plus de confort și un mod practic de a face rutina zilnică mai plăcută.

Cum mai arată așadar o casă de vis în perioadă de pandemie?

În primul rând e să aibă un living open space cu bucătărie unde să petreci timp de calitate cu familia. Un dormitor intim, dar spațios în același timp, cu suficient spațiu pentru un dressing încăpător. În plus, un home office pentru zilele când nu mergi la birou, separat de zona de zi, dar și de dormitor, pentru că nu vrei să amesteci munca nici cu locul de luat masă și nici cu dormitorul. 

Ar mai fi ceva? Da, o grădină cu multă verdeață, unde să stai la soare măcar o jumătate de oră pe zi. Distanțele de cea mai apropiată pădure sau casă de vacanță sau măcar parc sunt tot mai mari, iar zilele de vacanță tot mai puține, și atunci vrei vacanța la tine acasă pe o terasă deschisă sau grădină cu acces direct din bucătărie sau dormitor. 

Dacă până nu demult astfel de locuințe erau pură fantezie, mai nou dezvoltatorii se întrec în oferte din ce în ce mai avantajoase de apartamente cu grădină. Avantajul apartamentelor cu grădină față de casă, cu spațiu dedicat unei grădini, sunt prețurile ceva mai avantajoase, respectiv un preț pe metru pătrat apropiat de cel al apartamentelor noi. 

Hai să vezi câteva oferte de apartamente cu grădină de care vei fi încântat. 

  1. Apartament cu 3 camere cu grădină la câteva minute de metrou în cartierul Berceni, București.

Primul lucru pe care-l aflăm din anunț este că dezvoltatorul pune la dispoziția rezidenților o zonă comercială cu o suprafață de 9.000 mp care să ofere tot de ce ai nevoie la un “pas” de casă – supermarket, grădiniță (after-school), restaurant/cafenea, farmacie, sală de fitness, cabinet medical, cabinet stomatologic. 

Apartamentul dispune de un teren care poate fi amenajat ca grădină de 72 mp (adică dublează suprafața casei de 72 mp utili). Mai dispune de dotări moderne cum ar fi încălzire prin pardoseală, centrală termică, senzori și supraveghere video a complexului, și restul dotărilor la care te poți aștepta într-un apartament nou construit – finisaje noi și moderne. 

Localizarea apartamentului aproape de stația de metrou Apărătorii Patriei îl pune pe wishlist înainte să ajungem la detaliile despre preț sau rată lunară. Prețul apartamentului este sub prețul pieței de 1.350 Euro pe mp și se vinde la 97 200 Euro. 

  1. Apartamente de 2-3 și camere cu curte în zona de Est a capitalei

Complexul rezidențial din sectorul 3 București este încă în construcție, ceea ce înseamnă prețuri de achiziție mai mici. În afară de asta, oferă acces rapid la metrou la 10 minute de mers pe jos și apartamente cu suprafețe de 50.86 mp + curte 52.46 pentru 2 camere și suprafețe de 81.93 mp + curte 69.91 la apartamentele cu 3 camere (și variații). 

Avantajul major al acestui complex este prețul de 1.300 Euro pe mp, ceea ce este un preț bun, având în vedere că prețul pe metru pătrat mediu pe București a fost în luna septembrie 2021 la nivelul de 1.447 Euro pe mp. 

  1. Apartament cu 3 camere cu curte de 40 mp în zona Băneasa

Apartamentul cu curte este situat într-o zonă liniștită de case, într-un bloc finalizat în 2021, în imediata vecinătate de Baneasa Shopping City, Stejarii Country Club, spatii comerciale, financiare și educaționale și un acces facil la mijloace de transport în comun.  

Dispune de o suprafata utila de 64 mp plus o curte de 40 mp. Apartamentul dispune de finisaje premium: uși interioare și intrare Pinum, parchet laminat, placaje ceramice în baie și centrala proprie.

Dacă ți-au plăcut propunerile noastre de apartamente cu curte, nu ezita să contactezi un agent imobiliar Blitz pentru consiliere de specialitate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *