Transforma-ti baia intr-un spa chiar la tine acasa

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ideea de spa ne surade multora dintre noi. Insa, cum ar fi sa ai un spa sau macar un “mini-spa” chiar la tine acasa? Exact, baia ta poate fi transformata intr-o oaza de relaxare cu doar cateva sfaturi si idei de amenajare.

In primul rand, in orice baie, cu atat mai mult intr-un “spa”, vom avea nevoie de o cada. Desi cabina de dus are si ea anumite beneficii, nimic nu se compara cu o ora petrecuta intr-o cada cu spuma si saruri minerale. Daca locuiti la casa si spatiul va permite, optati pentru o cada de sine statoare, in stilul celor victoriene, dar cu un design mult mai simplist.

In al doilea rand, materialele si finisajele utilizate intr-o baie (spa) trebuie sa fie cat mai naturale. La nivelul peretilor, vom intalni, de exemplu, placari cu piatra naturala sau lambriuri. Mobilierul poate fi din rachita, bambus, iar textilele din in, bumbac, etc. Toate elementele din interior trebuie sa iti aminteasca de frumusetea simpla a naturii.

In al treilea rand, culorile au un rol import in orice amenajare, cu atat mai mult cu cat rolul baii este acela de relaxare. Astfel, in 90% din cazuri vom intalni culori neutre si mult alb, dar si diferite nuante ale lemnlui din care sunt realizate piesele de mobilier.

Nu in ultimul rand, spa-ul transmite, in general, idea de opulenta, materiale de calitate, accesorii pretioase, etc. De aceea, daca sunteti adeptii acestei idei, va puteti decora baia cu un candelabru din sticla sau cu o oglinda supradimensionata cu aspect antichizat.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *