Top 3 oportunități hoteliere în 2023

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Piața imobiliară din sectorul hotelurilor și a spațiilor de cazare este pregătită în 2023 pentru intrarea de noi hotelieri care și-au anunțat deja planurile de deschidere de noi unități hoteliere.

7 noi hoteluri de patru È™i cinci stele vor fi deschise anul acesta cu o capacitate de peste 900 de camere în TimiÈ™oara, Sibiu, BraÈ™ov, Sinaia È™i BucureÈ™ti, iar valoarea totală a investiÈ›iilor depășeÈ™te 100 mil. Euro.  

Prinde trenul marilor investitori în sectorul hotelier È™i vezi ce oportunități investiÈ›ionale È›i-am pregătit pe platforma Blitz National Investments. 

Vezi un top cu 3 afaceri la cheie cu care să intri în forță în lumea mare a business-ului hotelier: 

Pensiune club cu piscină, situată în Harman, Brașov, într-o zonă pitorească, cu spații de cazare desfășurate pe 580 mp și un teren 3 ha amenajat cu plante exotice și o grădină zoologică privată.

Hotel de 4 stele în Oradea, cu o capacitate de 36 de camere, piscină exterioară, centru SPA și un teren aferent de 4.800 mp într-o zonă rezidențială de top.

Hotel 4 stele în Mamaia, cu 86 camere, dispuse pe o suprafață totală de 2.900 mp, cu piscină exterioară, săli de conferință de până la 230 participanți, restaurant și bar propriu.

Contactează-ne pentru detalii sau pentru a programa o vizionare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *