Tetarom-episodul 5!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Un nou parc industrial se va construi in zona Campia Turzii-Luna. Consiliul Judetean Cluj a aprobat asocierea cu Municipiul Campia Turzii si Comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial- Tetarom V.

Proiectul va fi finantat de Consiliul Judetean Cluj in proportie de 70% si de Primaria Campia Turzii in proportie de 30%, Primaria Luna participand la proiect prin punerea la dispozitie a unui teren de 60 de hectare, unde se va dezvolta viitorul proiect.

Obiectivele urmarite prin construirea parcului Tetarom V sunt:

-cresterea numarului de locuri de munca din zona;
-cresterea volumului de investitii straine;
-producerea de bunuri si servicii pentru piata interna si internationala;
-cresterea capacitatii de a satisface piata interna si de a limita astfel importurile de produse industriale si, de asemenea, cresterea exporturilor;
-desfasurarea de activitati conform cu planurile de dezvoltare regionala;
-posibilitati de calificare a personalului in industrii de inalta tehnologie.

Urmeaza zona Gilau-Floresti?

Asa cum usor se poate remarca, dezvoltarea proiectelor industriale majore din zona Clujului a fost dependenta de caile de acces. Proiectele din zona Apahida-Sanicoara au fost strans legate de existenta aeroportului, apoi centrua ocolitoare a creat posibilitati pentru investitori in zona B-dul Muncii sau in zona Valcele, iar Turda si Campia Turzii au atras ca un magnet in principal datorita Autostrazii Transilvania. Tot legat de autostrada ne punem intrebarea cand vor initia investitorii proiecte pe terenurile din zona Floresti-Gilau? Probabil atunci cand proprietarii vor constientiza ca terenurile lor sunt exploatabile strict in sens industrial si nicidecum in sens locativ.

Sursa: www.ftr.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *