Spatii de depozitare creative

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Problema spatiilor de depozitare este vesnica. Indiferent ca locuiti la apartament sau casa, veti avea nevoie de solutii practice pentru organizarea si stocarea diferitelor obiecte de prin locuinta. Mai mult decat atat, aceste spatii de depozitare, pe langa rolul functional pe care il au, trebuie sa deprinda si cateva functii „estetice”.

Pentru a veni in ajutorul vostru, v-am pregatit o serie de idei despre cum va puteti crea spatii de depozitare „estetice” si ce achizitii puteti face in acest sens:

– in primul rand, trebuie sa tineti cont de camera in care va aflati si ce rol are aceasta in cadrul locuintei. De exemplu, daca aveti o camera mica, intotdeauna este bine sa apelati la amenajarea pe verticala ajutandu-va de polite sau corpuri suspendate care sa ajunga pana aproape de tavan.

– in bucatarie si baie puteti achizitiona de la magazinele home & deco diverse sisteme de prindere, pe baza de magneti, carlige, bare de metal, etc. acestea sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor marunte din „gospodarie”.

– tot in baie, foarte la indemana este, de exemplu, o scara de dimensiuni medii care, vopsita intr-o culoare vesela, devine un suport inedit pentru „sprijinirea” prosoapelor. Un astfel de accesoriu este adesea folosit in amenajarile country-chic.

– cosurile mari de rachita sau din material textil arata foarte bine in orice interior, pe langa faptul ca sunt extrem de practice.

– pe hol, in locul unei bancute sau al unui scaun, optati pentru tabureti cu spatiu intern de depozitare sau chiar cufere.

– in dormitor, aveti mai multe optiuni, incepand cu patul cu lada si cutiile decorative sau chiar o vitrina vintage pentru depozitarea pantofilor, cum este cea din imagine.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *