Sfaturi pentru a alege un consilier imobiliar potrivit

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Te-ai hotarat sa cumperi sau sa inchiriezi o locuinta? Ai facut o prima cercetare a pietei, asa cum ti-am recomandat? Care este urmatorul pas? Pornesti la vizionari pe cont propriu sau contactezi un consilier imobiliar? Daca tii la timpul tau si il consideri la fel de valoros ca si banii, daca vrei parerea unui specialist, daca vrei sa primesti sfaturi pertinente si sa nu faci o alegere proasta, iti recomandam sa contactezi un consilier imobiliar. Dar cum sa-l alegi?

Sunt o multime de variante in piata, iar tu n-ai fost pus niciodata in fata unei astfel de incercari. Cum sa faci cea mai buna alegere? Alegerea unui consilier imobiliar este foarte importanta si necesita o analiza minutioasa, la fel, daca vrei, ca in cazul alegerii unui medic de familie, a unui avocat, a unui mecanic, a unui instalator, a unui electrician, etc.

Consulta-te cu familia, prietenii, cunoscutii!
Poate cineva iti poate recomanda un consilier imobiliar cu care a lucrat in trecut si a avut rezultate foarte bune. Atentie insa la recomandari! O ruda, sau un prieten apropiat, care lucreaza in domeniu, nu sunt neaparat cele mai bune solutii. Achizitionarea sau inchirierea unei proprietati este o afacere si trebuie tratata cu seriozitate.

Studiaza internetul!
Cumparatorii de acum au un avantaj in plus fata de cei din trecut si, cu ajutorul internetului, pot sa-si faca o prima parere cu privire la agentiile imobiliare din zona lor. Cauta site-urile companiilor imobiliare. Analizeaza-le cu atentie! Ce sa alegi? Un consilier care-ti ofera cat mai multe informatii, fotografii, filme de prezentare, pe un site civilizat, elegant, elaborat, ar putea fi alegerea cea mai buna pentru tine. E un punct de plecare si nu ezita sa pui mana pe telefon. Cu siguranta, alegerea ta e mai buna, decat in cazul unui consilier care isi prezinta in prim-plan realizarile si nu acorda clientului locul pe care il merita.

Alege consilierul tau imobiliar!
Asa cum am spus mai sus, un consilier imobiliar ar trebui sa puna intotdeauna clientul pe primul loc, sa-l tina permanent informat cu noutatile din piata, sa-i ofere sfaturi si sa-l ajute sa decida momentul actiunii. Acest consilier imobiliar va avea rabdare, va studia piata si iti va oferi doar acele oferte care ti se potrivesc. Un consilier care a vandut 20 de proprietati dupa 100 de vizite sau un consilier care a vandut 15 proprietati dupa 20 de vizite? Ce alegi?

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *