Secretele agentului de succes: Formarea ca agent imobiliar

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

agent imobiliar

Ai răspuns cu entuziasm la un anunț de recrutare care îți promitea o carieră de agent de succes în una din filialele companiei Blitz? Ai spus da provocării, iar acum vrei să știi ce urmează!

  1. De când începi să stabilești vizionări în teren cu clienții?
  2. Când îți încasezi primul comision?
  3. Cât poți câștiga din prima lună?

Ne place nerăbdarea cu care ai pornit la drum, însă înainte de a-ți pune abilitățile la lucru, mai ai de parcurs o etapă importantă – formarea ca agent, cu ajutorul programului de training, BlitzCamp. Cu o durată de aproximativ 10 săptămâni, programul este conceput special pentru agenții juniori, care vor să facă performanță în industria imobiliară.

BlitzCamp îți asigură o formare completă în domeniul imobiliarelor prin toate cele 4 metode de dezvoltare profesională: training, coaching, mentoring și consiliere.

Trainingul de formare ca agent imobiliar

În prima etapă îți oferim training pe platforma noastră internă BlitzCamp, care este unul din cele mai complexe programe de formare de agenți imobiliari la nivel național!

Programul nostru este realizat cu ajutorul trainerilor de top din industrie, performeri la rândul lor în domeniul imobiliarelor și este adaptat continuu la nevoile și cerințele reale ale pieței imobiliare din România.

Programul BlitzCamp este structurat în 12 module și conține peste 100 de lecții în format video, care pot fi accesate nelimitat de către blitzeri, adică toți colaboratorii, brokerii și managerii noștri, pe platforma noastră internă de e-learning, atât la începutul carierei de agent, cât și ulterior, oricând au nevoie să-și reîmprospăteze cunoștințele.

Ce vei învăța?

După parcurgerea integrală a programului vei fi un agent bine pregătit pentru munca de teren! Concret:

  • Vei ști tot ce trebuie să știi despre piața imobiliară, vei înțelege trendurile și dinamica cererii și oferei de pe piață. De asemenea, vei ști să folosești instrumente de statistică și analiză, cum ar fi indicele de preț Blitz și instrumentul de evaluare a proprietății Blitz cu care îți vei putea ajuta clienții să-și evalueze corect proprietățile.
  • Vei afla totul despre procesul de vânzare în imobiliare – care sunt pașii unei vânzări și care regulile unei vânzări de succes, cum să abordezi tipare diferite de vânzători sau cumpărători, și vei ști cum să tratezi obiecțiile, astfel încât să mulțumești toate părțile implicate.
  • Vei avea toate instrumentele de comunicare și negociere la îndemână – vei ști cum să abordezi clienți dificili, și cum să porți negocieri dure, abordând diverse stiluri și tactici de negociere.
  • Vei ști cum să faci o primă bună impresie și vei identifica rapid nevoile clienților, vei ști întotdeauna ce întrebări să pui, ca să spargi barierele de rezistență. Vei exersa tehnici de conversație și ascultare activă, astfel încât comunicarea cu clienții să fie întotdeauna fructoasă.
  • Vei fi versat în toate procesele de business ale unei agenții imobiliare de top – de la modele de speech-uri de prospectare și prospectare la telefon și pe teren la pregătirea unei vizionări, începând cu call-ul inițial și terminând cu tratarea obiecțiilor de la final.
  • Vei învăța să realizezi fotografii imobiliare care vând, să setezi un aparat foto, fie un DSLR, fie un telefon smart cu cameră performantă, să faci încadrări și să alegi unghiurile corecte, să folosești lumina naturală sau cea artificială pentru a face fotografii de calitate și să editezi la final fotografiile.
  • Vei învăța etică în imobiliare. La Blitz ne conducem de o etică riguroasă în raport cu clienții, autoritățile, colegii și colaboratorii noștri. De aceea, ne asigurăm că toți blitzerii au conduita etică corespunzătoare și contribuie la buna reputație a Blitz, care ne-a propulsat de mai bine de 11 ani ca opțiunea nr. 1 a clienților pe piața din Cluj.

Și multe altele. La final vei susține un examen online și vei obține o diplomă de absolvire a programului de formare ca agent imobiliar.

Stagiul de Practică și Coaching

În afară de trainingul de specialitate, pe durata formării, îți va fi furnizată o inducție pas cu pas în toate procesele Blitz. Pe durata a 10 săptămâni vei fi supervizat de un manager senior în cadrul stagiului de practică, unde vei avea ocazia zilnică de a interacționa cu clienți reali și de a încheia tranzacții reale.

La finalul activităților din teren, unde vei pune în practică toate cunoștințele teoretice pe care le vei asimila la curs, vei primi un feedback prietenos și punctual de la managerul tău senior care îți va accelera astfel învățarea.

Mentoring & Consiliere

O altă o formă de dezvoltare prin care Blitz îți asigură succesul este desemnarea unui broker senior, master sau top performer, în calitate de mentor al tău, rolul acestuia fiind cel de a te asista din umbră, și de a-ți răspunde la întrebările pe care le poți avea.

Vei fi asistat, de asemenea în activitatea ta de toate departamentele de suport specializate ale Blitz – juridic, bancar, call center, și cel de promovare media – cu informații de specialitate care să-ți faciliteze tranzacțiile și interacțiunile cu clienții.

Ți-am prezentat pe scurt programul de formare Blitz Camp care îți oferă avantaje incontestabile:

  • Inducție pas cu pas și feedback punctual care îți vor accelera învățarea.
  • Procese, proceduri și sisteme standardizate bine puse la punct – vei ști mereu ce ai de făcut, și cum să procedezi.
  • Cunoștințe din varii domenii: vânzări, negocieri, comunicare, psihologie, finanțe, drept.
  • Traineri de top, manageri supervizori și mentori care să te asiste și să-ți răspundă la întrebări, îndrumându-te pas cu pas.
  • Practică supervizată pe proprietăți reale cu clienți reali.

Blitz Camp este programul de care suntem foarte mândri, fiind un sistem complet de formare și dezvoltare profesională a agenților imobiliari. Asigurăm în cadrul acestui program dobândirea atât a cunoștințelor teoretice, cât și a abilităților necesare succesului unui agent.

Dacă te-am convins aplică acum pentru poziția de Agent Junior, completează formularul, trimite-ne CV-ul tău și lasă-ne telefonul pentru a te putea contacta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *