Se ieftinesc creditele Prima Casa la Banca Transilvania!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Banca Transilvania ieftineste creditele Prima Casa ca urmare a modificarilor instituite recent in program prin care, imprumuturile se acorda exclusiv in lei. Acesta este un prim pas spre echilibrarea balantei intre creditele in euro, mult mai avantajoase pentru clienti, si cele in lei care au facut ca piata imobiliara sa se cutremure in ultimile saptamani.

DAE 6,23%, dobanda nominala 3,76% pana la 30 septembrie

“Datorita noilor caracteristici ale acestor credite, acordate in exclusivitate in lei, clientii vor putea lua un imprumut cu pana la 7,8% mai mare decat pana acum”, au declarat surse din cadrul Bancii Transilvania.

“In cazul unui imprumut de 200.000 de lei pe o perioada de 36 de luni, rata in prima luna este de 1.268 lei, DAE este de 6,23% iar suma totala de plata, 415.489 lei”, au completat acestea.

Banca Transilvania a acordat pana in prezent 4.450 de credite, totalizand 164.200.000 euro. Conform ultimei suplimentari de fonduri, bancii i-a fost repartizat un plafon de 105 milioane de lei, din care 35 de milioane sunt destinati achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte(ANL).

Datele de pe portalul financiar eFin.ro plaseaza Banca Transilvania pe primul loc in randul bancilor comerciale in ceea ce priveste conditiile de creditare pentru Prima Casa, insa miscari similare sunt asteptate si din partea concurentei.

Banca Transilvania- DAE 6,23%
BCR- DAE 6,86%
BRD- DAE 6,92%
Piraeus Bank- DAE 7,04%
Bank Post- DAE 7,29%

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *