Sarbatoarea de Paste vine cu oferte imobiliare greu de ignorat

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

In cadrul Targului Imobiliar International (tIMOn) o seama de dezvoltatori imobiliari au decis sa intre pe piata cu un plus de atractitivate pentru potentialii clienti. Se pare ca cei care decid sa incheie tranzactii imobiliare in perioada Sarbatorii de Paste vor avea parte de niste extra-oferte interesante. Printre cele mai notabile astfel de campanii promotionale se numara cele initiate de ADAMA, Conarg Real Estate si Green City.

Cei care decid sa cumpere un apartament intr-unul din complexele imobiliare Adama in decursul unei luni de la data inceperii Targului Imobiliar National vor participa automat la o roata a norocului si vor avea sansa de castiga premii surpriza ( LCD-uri, sisteme Home Cinema, cuptoare cu microunde , frigidere, masini de spalat,masini de spalat vase etc.)

„Campania este menită, pe de o parte, să impulsioneze vânzările, pe de altă parte, să contureze şi mai bine imaginea ADAMA ca aceea a unui dezvoltator care înţelege nevoile pieţei şi care pune la dispoziţia publicului o gamă largă de opţiuni, oferind totodată consultanţă pe parcursul întregului proces de prospectare/cumpărare. Strategia dezvoltatorului rămâne constantă de-a lungul timpului, oferind apartamente la standarde internaţionale, cu preţuri accesibile, în locaţii care să satisfacă orice tip de nevoie”, a declarat Asher Lax, VP Marketing & Sales ADAMA.

In ceea ce priveste dezvoltatorul Conarg Real Estate, campania promotionala intitulata Rasarit de Soare a inclus o serie de oferte imobiliare greu de ignorat.

„Avem cea mai bună ofertă din Titan – garsoniere începând de la 39.000 EUR + TVA, localizate lângă centrul comercial Iris, într-un proiect locuit deja de peste 1.000 de persoane”, a spus Romeo Cazanescu, general manager Conarg Real Estate. Pana acum s-au vadut aproximativ 900 de locuinte.

Nici Green City nu s-a lasat mai prejos. Se pare ca potentialul client poate achizitiona cu un avans de doar 5.000 de  euro o locuinta de 96.000 de euro, plus TVA. Mai mult decat atat, finisajele pot fi efectuate in parteneriat cu Green City. Cei interesati de achizitionarea unei locuinte propuse de acest dezvoltator pot accesa pana la finalul lunii 2011 pachetul Extraoptiunea Prima Casa.

Sursa:  www.Romanialibera.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *