S-a deschis Hotelul “Univers T”

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Suntem informati, via mediafax.ro, ca tocmai s-au finalizat lucrarile de reabilitare ale Hotelului “Univers T”. Aflat sub patronajul Consiliului Judetean Cluj, hotelul a intrat in procesul de modernizare in anul 2008. Investitia a costat aproximativ 3,5 milioane de euro.

Imobilul a fost construit in 1985 si a trecut sub patronajul Consiliului Judetean Cluj la inceputul anilor ’90.

Departe de a reprezenta in si pentru sine o atractie specifica judetului Cluj, Hotelul “Univers T” are, in principiu, sarcina de a aduce Consiliului Judetean bani pentru o multitudine de alte investitii.

“Hotelul «Univers T» a fost modernizat in urma unor investitii de 3,5 milioane de euro, care au inceput in 2008. Unitatea dispune de un restaurant de 220 de locuri, o terasa de 75 de locuri, 22 de camere si sase apartamente, clasificate la trei stele. Vrem sa redam acest obiectiv turismului. Hotelul este administrat de o societate a CJ si aşteptam sa producă bani pentru bugetul judetului, pentru a-i putea folosi la alte investitii”, a declarat presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

In ciuda faptului ca hotelul de 3 stele a fost inaugurat abia ieri, lucrarile nu sunt nici pe departe finalizate, ceea ce un inseamna, bineinteles, ca imobilul este nefunctional. Se pare ca oficialii clujeni responsabili de acest proiect vor sa investeasca intens in transformarea hotelului intr-un complex lucrativ de zile mari.

Consiliul Judetean urmeaza sa investeasca aproximativ 800.000 mii de euro in reabilitarea unui amfiteatru care va intregi, astfel, corpusul hotelier.

Cu toate ca informatiile oficiale nu dau seama de alte investitii suplimentare, suntem convinsi ca “Univers T”, cu tot cu noul amfiteatru, va arata cu totul altfel in urmatorii ani. Proiectul pare sa fie unul amplu si ambitios. Ne asteptam, deci, la noi si noi propuneri arhitecturale si investitionale.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *