Renasterea Dubaiului!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Paradisul imobiliar din lumea araba, revine in atentia investitorilor dupa o perioada in care criza a lovit puternic zona cu cea mai exploziva ascensiune din lume. In primele 6 luni ale anului 2012, numarul tranzactiilor cu terenuri a crescut cu 21%, conform datelor oferite de Departamentul de Statistica.

Acest lucru se datoreaza increderii de care se bucura Dubaiul in randul investitorilor si al oamenilor de afaceri, acestia situand orasul din Emirate, in fata Statelor Unite ale Americii, Marii Britanii sau Hong Kongului. Dubaiul, desi apele nu s-au limpezit de tot in economia mondiala, ofera un mediu de afaceri bun si o piata imobiliara stabila. Astfel, clientii cu dare de mana investesc in continuare in proprietati imobiliare iar datele o confirma: pretul vilelor de lux a crescut cu 21%, in timp ce in cazul apartamentelor, acesta a crescut cu numai un procent.

Dezvoltatorii imobiliari isi freaca mainile, dupa ce vanzarile au crescut in prima jumatate a anului. Nakheel a inregistrat o crestere a profitului net de 36%, iar Emaar Properties si-a dublat castigurile( Emaar detine Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume).

Anuntul autoritatilor, cum ca in viitorii 8 ani se vor crea aproximativ 1 milion de noi locuri de munca, are darul de a spori increderea investitorilor. Astfel, cererea de locuinte se va mentine pentru cel putin 8 ani la un nivel extrem de ridicat. Noii muncitori ai Dubaiului ar putea rezolva problema locuintelor de la periferiile orasului, care au suferit o puternica depreciere, fapt ce le face mai accesibile.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *