Promotie de septembrie: locuintele executate silit la jumatate de pret!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Datorita lipsei interesului cumparatorilor, bancile si executorii judecatoresti au luat o decizie soc: au taiat preturile locuintelor executate cu 50%! Ofertele pot fi consultate pe portalul www.executari.com, unde, pe langa locuinte, apartamente si case, clientii interesati pot gasi si terenuri de constructie, terenuri arabile sau cabane la munte.

“Sunt acum de vanzare garsoniere la preturi spectaculoase, incepand de la 3.400 de euro, in anumite orase mai mici din tara. Piata executarilor silite abunda in oferte imobiliare, de la terenuri si pana la apartamente sau vile, dar cele mai bune preturi la ora actuala sunt in mod cert cele ale garsonierelor si apartamentelor”, a declarat Elena Puica, director comercial al executari.com.

Cele mai mici preturi le au garsonierele. In Lupeni, o garsoniera de 25 de metri patrati costa 3.400 de euro, iar in Buzau, o garsoniera de 22 de metri patrati costa 5.000 de euro.

In Bucuresti exista oferte de la cele mai bune la cele mai ciudate. Astfel un apartament de 2 camere pe B-dul Iuliu Maniu costa 39.000 de euro, iar unul tot cu 2 camere pe aceeasi artera, dar cu o suprafata de 61 metri patrati, costa 46.000 de euro. O casa in sectorul 5 al capitalei poate fi cumparata pentru suma de 37.000 de euro. Spuneam despre oferte ciudate. Iata una dintre ele:

“Avem pe site si cazuri de executari silite ma putin obisnuite. Unul este al unui apartament cu trei camere, 70 metri patrati, situat in Drumul Taberei Bucuresti, din care este scoasa la vanzare doar jumatate din suprafata in schimbul sumei de 33.000 de euro plus TVA”, a precizat Puica.

In Cluj-Napoca, o oferta foarte buna este reprezentata de un apartament de 67 de metri patrati in vila, care este licitat pentru numai 25.000 de euro. Cu aceeasi suma de bani poate fi achizitionat un apartament cu o camera ultracentral, pe I. C. Bratianu.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *