Primul targ imobiliar al anului- un succes neasteptat!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc in Bucuresti, Project Expo- primul targ imobiliar al anului 2012. In cateva cifre, Project Expo a insemnat 11.000 de vizitatori, 30 de antecontracte semnate si cateva sute de vizionari programate pentru saptamanile viitoare.

Un targ imobiliar la inceputul anului are menirea de a lua pulsul pietei. Daca de partea vanzatorilor organizatorii stiau la ce sa se astepte, intrebarea se punea in dreptul vizitatorilor si, deci, a posibililor cumparatori. Vor veni? Asteptarile au fost intrecute, fluxul urias de vizitatori starnind entuziasmul participantilor.

“Am fost nevoiti sa ii chemam de acasa pe oti angajatii nostri pentru a face fata fluxului de vizitatori care se inmulteau de la o ora la alta si stateau efectiv la coada in fata intrarii. Succesul acestui targ imobiliar si interesul manifestat de catre cumparatori reprezinta un motiv de optimism pentru toti cei implicati in acest segment, dar si pentru o mare parte din economie. Sa nu uitam ca multe segmente economice depind de cel al imobiliarelor si constructiilor”, a declarat Giuliu Angheloiu, manager al Premier Service, una din companiile participante.

“Sambata dimineata, la ora deschiderii expozitiei, am avut senzatia ca un autobuz cu oameni tocmai si-a deschis usile in fata intrarii. A fost cea mai placuta surpriza de care puteam avea parte. In cateva ore am ramas fara cele 4.000 de pliante cu care veniseram pregatiti”
, a precizat unul dintre consilierii Confort Urban, o alta companie participanta la targ.

Urmatorul targ imobiliar va avea loc in luna mai in Bucuresti, la Palatul Copiilor. Consultand calendarul expozitional al Expo Transilvania, am observat ca pentru Cluj-Napoca, nu sunt anuntate astfel de evenimente in 2012. Consideram ca acest lucru este gresit, pentru ca un targ imobiliar poate transmite semnale pozitive si poate avea darul de a dezmorti piata imobiliara locala.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *