Parcul Central aproape de finalizare!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dupa luni intregi de munca, dupa controverse repetate legate de noua configuratie sau de toaletarea excesiva a arborilor, Parcul Central ni se infatiseaza astazi intr-o alta fata, foarte placuta ochiului.

S-au montat deja banci si podete noi, din lemn, s-a plantat iarba si s-a apelat chiar la rulori de gazon in anumite zone:

“Se lucreaza la foisorul de casatorii, care va avea un acoperis cu tabla de cupru, dar si la aleile din jurul lacului. Rulourile de gazon natural au fost amplasate in doua locuri din parc, dar vom pune asa ceva si in jurul lacului Chios. Avem acolo o portiune de teren de jur imprejurul lacului, unde vom pune gazon natural si va arata foarte frumos”, a declarat Ovidiu Campean, manager de proiect din partea Primariei Cluj-Napoca.

“Am plantat si 100 de arbori, intre care si cativa platani. Vrem ca oamenii sa poata intra in parc si sa se poata aseza pe jos. Este dorinta noastra ca acest parc sa arate ca unul european”, a completat managerul de proiect.

Lucrarile la Parcul Central au termen limita de executie, data de 25 mai 2012, data la care vor debuta Zilele Clujului- eveniment ce se doreste a deveni traditional si in cadrul caruia, timp de o saptamana, vor avea loc mai multe manifestari cultural-artistice.

Sursa: Stiri de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *