Oferta Săptămânii: Facilități de top la 10 minute de centrul Clujului într-un paradis urban 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Într-un ansamblu rezidențial, nu doar locuințele spațioase și judicios compartimentate sunt importante, ci și facilitățile și serviciile variate oferite de comunitatea din jurul acestor locuințe. 

Prin integrarea spațiilor comerciale și de birouri, ansamblurile rezidențiale noi dezvoltate au șansa să devină niște hub-uri și comunități dinamice și vibrante, care să satisfacă cu ușurință diversele nevoi ale locuitorilor și vizitatorilor săi. 

Un astfel de complex rezidențial mixt este Ansamblul Premium din cartierul IRIS, care pe lângă cele peste 1200 de locuințe, oferă o varietate de opțiuni de recreere, educație, sport, cumpărături, divertisment și afaceri, chiar în incinta complexului. 

Complexul concentrează în jurul zonelor rezidențiale peste 9.000 mp de spații comerciale care aduc un plus de valoare comunității, oferind acces facil la magazine, restaurante, cafenele și alte servicii, care duc experiența locuirii în acest ansamblu la nivelul următor!

Locație PREMIUM

Complexul rezidențial din Iris se află într-o fază de construcție avansată și se bucură de un acces facil, cu numeroase mijloace de transport situate în apropiere, de doar 10 minute față de centrul orașului CLUJ, de 15 minute față de aeroport, de 10 minute de Iulius Mall și de 5 minute față de complexul sportiv Clujana. 

Performanța energetică a blocurilor 

Unul dintre punctele forte ale ansamblului este preocuparea pentru mediul înconjurător și sustenabilitatea. 

Ansamblul este un proiect de regenerare urbană ce folosește cele mai noi tehnologii în construcțiile de imobile Smart Ready, care respectă certificarea nZeb, adică apartamente cu un consum energetic aproape de zero!

Așadar, unul dintre principalele avantaje ale acestui ansamblu este costul redus de întreținere, aproape de zero, ceea ce permite locuitorilor să se bucure de viață, fără griji financiare.

Complexul îmbină cu succes tehnologiile avansate, natura și confortul, la care se adaugă facilitățile de top, finisajele premium și calitatea și inovațiile în construcții.

Diversitate mare de apartamente

Cu o gamă diversificată de peste 1.200 de apartamente cuprinzând între 1 și 4 camere și peste 20 de compartimentări diferite, complexul oferă soluții pentru toate gusturile și nevoile. Fiecare apartament este conceput cu atenție la detalii, combinând designul rafinat cu utilitatea unui spațiu locativ primitor și confortabil.

Facilitățile complexului

Facilitățile impresionante ale ansamblului includ parcări pentru mașini și biciclete, un parc de joacă de 3.500 mp, generoase spații verzi de 18.800 mp, o pistă de alergare, o sală de sport și terenuri de activități sportive, un club de fitness și piscină, o clădire de birouri modernă și o școală generală integrată în incinta ansamblului. 

În plus, există și o creșă la doar 5 minute distanță de mers pe jos, asigurând dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Dotările și Finisajele

Ansamblul din cartierul Iris se remarcă prin dotările și finisajele sale premium, concepute pentru a oferi locuitorilor săi un nivel maxim de confort și lux. 

Băile sunt complet finisate și utilate cu plăci ceramice de înaltă calitate, mobilier de la producători renumiți, iar obiectele sanitare și accesoriile sunt selectate cu grijă pentru a asigura funcționalitate și eleganță. 

Bucătăriile sunt prevăzute cu pardoseală ceramică și finisaje moderne, iar pardoseala încăperilor este realizată cu parchet laminat de trafic intens, asigurând un aspect rafinat și durabil. 

Ușile interioare și prizele sunt montate, iar pereții sunt zugrăviți în vopsea lavabilă de înaltă calitate, oferind un aspect proaspăt și modern.

Alte dotări: 

  • Sistem de încălzire prin pardoseală radiantă, realizat din plăci cu nuturi și țeavă Rehau. Fiecare apartament beneficiază de contorizare separată, atât a încălzirii cât și a consumului de apă. 
  • Termostat wireless pentru reglarea temperaturii direct de pe telefon.
  • Aparate de aer condiționat: tubulatura necesară este montată în pereți. Montarea aparatelor de aer condiționat este opțională printr-o companie parteneră.
  • Jaluzele exterioare de aluminiu acționate smart.
  • Băile sunt complet finisate și utilate: placate cu plăci ceramice (gresie si faianță) 
  • Mobilierul de la Royo, produs în Spania. 
  • Obiecte sanitare și accesorii produse în Spania.
  • Ușile interioare sunt disponibile disponibile în 2 variante, de la producătorul Porta Doors.

Construcția:

Complexul din Iris este o construcție solidă și modernă, care respectă cele mai înalte standarde de siguranță și durabilitate. 

  • Structura de rezistență este realizată din beton armat, iar fațadele sunt ventilate și îmbrăcate în materiale de cea mai bună calitate. 
  • Pereții exteriori sunt izolați termic și fonoizolant, iar tâmplăria exterioară este din PVC și sticlă cu tripan, asigurând o izolare termică și fonică excelentă. 
  • Ansamblul este dotat cu un lift de ultimă generație și dispune de uși de intrare clasificate antiefracție și izolare fonică avansată, pentru confort și siguranță sporite.

Facilitățile de recreere oferite de ansamblul din Iris

Dezvoltatorii Complexului oferă, pe lângă condiții locative confortabile, multe facilități recreative și de petrecere a timpului liber chiar în incinta complexului.  

Complexul va dispune de un parc de joacă de 3.500 mp și spații verzi de 18.800 mp ideale pentru activități recreative și petrecere a timpului liber în familie. 

În plus, ansamblul dispune de o pistă de alergare, o sală de sport și multe terenuri de activități sportive, pentru diversitate în alegerea activităților fizice. 

Pentru momente de relaxare și destindere, locuitorii se vor putea bucura de clubul de fitness și piscină, sau pot petrece un weekend întreg la SPA. 

Educație 

Ansamblul oferă facilități și pentru educația și îngrijirea copiilor, incluzând o școală generală în incinta ansamblului și o creșă la doar 5 minute distanță de mers pe jos. 

Cu acces ușor la centrul orașului și la numeroase mijloace de transport în apropiere, complexul oferă oportunități nelimitate pentru un stil de viață activ și confortabil.

Ansamblul premium din Iris reprezintă un paradis urban în care se întâlnesc confortul, modernitatea și sustenabilitatea. 

Modalități de achiziție 

Cei interesați au multe opțiuni de plată – un metru pătrat de suprafață utilă este de 2.240 Euro (+ TVA 9%). Astfel pentru un apartament cu 2 camere rata bancară ar fi de 660 Euro/lună, și un avans de aproximativ 19.000 de Euro. 

Pentru mai multe informații și programarea unei vizionări, contactați-l pe agentul Lucian Bogdan la +40 751 394 797 sau la adresa lucian.bogdan@blitz.ro.