Oferta săptămânii: Case individuale într-un ansamblu rezidențial nou în Corunca, Târgu Mureș 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dacă îți dorești un trai liniștit ca la ”țară” dar și confortabil ca la o periferie foarte dezvoltată a unui oraș, îți prezentăm cartierul de case individuale dintr-un ansamblu rezidențial nou, situat în comuna Corunca, la doar câțiva kilometri distanță de Municipiul Târgu Mureș.

Ce trebuie să știi despre Corunca este că e o comună situată la Sud-Est de Târgu Mureș, pe drumul naţional DN 13 (E 60), la o distanţă de aproximativ 4 km de oraș, făcând parte din zona metropolitană a acestuia.

Cu o amplasare strategică pe drumul național, Corunca se bucură de o dezvoltare rapidă și atrage tot mai mulți investitori. Aproximativ 100 de societăți comerciale și-au deschis sediul în această zonă, contribuind la creșterea nivelului de putere economică a comunei. 

Aici găsești parcuri auto, fabrică de medicamente, turnătorie, depozite, staţie de comprimare a gazelor naturale, pensiuni, centre logistice, firme de construcţii, fabrici, toate contribuind în mare măsură la dezvoltarea economică a comunei.

Comuna are 2728 locuitori și are o școală și o grădiniță, două cabinete medicale, un cabinet stomatolog şi o farmacie. Pe teritoriul comunei îşi are sediul și Universitatea Sapientia, într-o clădire modernă şi frumoasă.

Complexul nou din Corunca pe care vi-l prezentăm este format din 15 case finalizate, oferite către dvs. la stadiul de semifinisat.

  • Suprafața utilă este de 119 mp, iar terenul aferent fiecărei case este de 504 mp. 
  • Casele sunt construite pe o fundație de beton monolit armat, din cărămida, cu pereți exteriori de 25 cm, și o izolație exterioară de 10 cm, încălzire in pardoseala (separat pe fiecare nivel), țiglă de beton Brama și pod izolat cu vată minerală de 20 cm. 
  • Casele individuale au fiecare câte 3 dormitoare, living, bucătărie, o cameră tehnică și 2 bai. De asemenea, au integrate sisteme Smart cu antiefracție, supraveghere, împământare, panouri fotovoltaice (5-8 KW). 
  • Exteriorul este amenajat cu grijă, beneficiind de curte pavată și îngrijită, completată cu tuie și gazon, oferind un spațiu perfect pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber.

Pentru aceste case indificuale avem o ofertă valabilă până pe 15 mai – un preț redus de la 210.000 Euro la 185.000 Euro! 

Iată o oportunitate unică pentru cei care își doresc să se bucure de confortul unei locuințe moderne într-o zonă liniștită și în plină dezvoltare, de neratat. 

Dacă oferta este de interes pentru tine, nu ezita să o contactezi pe Georgiana Ogrean, pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare la numărul de telefon: +40 365 444 333