Oferta Săptămânii: Apartamente spațioase, aproape de parc în Zona Oncea, Oradea

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz vă aduce în atenție o ofertă deosebită de apartamente noi, situate în zona Oncea, la 10 minute de centrul orașului, în cadrul unui ansamblu rezidential finalizat în 2023, compus din 6 blocuri, cu regim mic de înălțime. 

Ceea ce face și mai specială această ofertă este comisionul agenției BLITZ – ZERO pentru cumpărător.

Care sunt avantajele locuirii într-un astfel de ansamblu, alături de prețul avantajos și facilitățile oferite de parcul din apropiere?

Complexul rezidențial este dedicat în special familiilor tinere interesate, dar şi persoanelor atât din Oradea cât şi din oraşele învecinate care achiziţionează apartamente pentru investiţie.

Locație excepțională

Complexul este situat pe str. Aurel Covaci, nr 48, lângă parcul Oncea, la doar 10 minute de centrul orașului.

Este un ansamblu modern, bine construit, ce urmează trendurile de dezvoltare în zonele exterioare marilor orașe, bine conectate la oraș și beneficiind de o infrastructură bine dezvoltată, specifică orașului și nu periferiilor exterioare orașului. 

Atuul locației este proximitatea de Parcul Soarelui, și priveliștile spre dealurile din jur, dar și proximitatea de zona adiacentă de importanță economică, unde își au sediul câteva zeci de firme în centrul de afaceri din zonă. 

Departe de aglomerația orașului, având totuși o bună conexiune cu orașul, complexul rezidențial de lângă parcul Oncea poate fi micul tău colț de liniște în care ritmul agitat al vieții cotidiene încetinește, permițându-ți să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi.

Ansamblul rezidențial de lângă parcul Oncea este o alternativă accesibilă pentru toate familiile care sunt în căutare de mai mult spaţiu, de linişte şi de zone verzi, acces la natură şi deconectare de la agitaţia oraşului.

Conexiuni cu orașul

Complexul are o bună conexiune cu orașul, la 10-15 minute de mers pe jos există două stații de autobuz pe linia express ”Calea Bihorului”,  și o altă stație pe strada ”Ion Bogdan”.

Proximitatea faţă de parc, de mijloacele de transport în comun, pecum şi supermarketul din vecinătate sunt atuurile acestei locații la mare căutare de către familiile tinere cu copii. 

Încălzire prin pardoseală și centrală individuală de apartament

Ansamblu este compus din 6 blocuri, dintre care 4 finalizate și 2 în construcție, cu toate autorizațiile de construcție în proces de finalizare, ideal pentru familii cu copii care vor să locuiască într-o zonă liniștită și ferită de trafic, cu acces imediat la Parc.

Apartamentele sunt în stadiul semifinisat, dar aceasta oferă șansa de a vă personaliza spațiul conform preferințelor personale. 

Dezvoltatorul oferă toate utilitățile trase pe poziții, și oferă în plus încălzirea prin pardoseală, centrala termică individuală de apartament pe gaz, termopane și ușa securizată la intrare, acestea completează pachetul de beneficii, contribuind la o experiență plăcută de locuire în cadrul ansamblului. Scara blocului este finisată cu plăci de calitate de marmură și dotată cu lift. 

Dezvoltatorul Complexului 

Complexul rezidențial Oncea din Oradea a fost preluat de la dezvoltatorul care a inițiat acest proiect de către Beta Residence SRL, un dezvoltator cu reputație excelentă în piață, care a fost premiat cu ”Locul 1 în Topul Afaceri România Intreprinderi Mici, județul SATU MARE, domeniul 41: Constructii de cladiri” în topul realizat de Lista Firme (cel mai mare portal de firme din România).  

Ce-l recomandă pe acest dezvoltator este dezvoltarea de complexe rezidențiale la o calitate superioară în comunități liniștite cu mult spațiu și zone cu activități de recreere special amenajate pentru viitorii proprietari. Vezi ca referință și complexul Beta Residence din zona Chinteni, Cluj-Napoca. 

Apartamente cu 1 și 2 camere

Apartamentele disponibile spre vânzare au compartimentări foarte eficiente și de 1 și 2 camere, sunt spațioase, luminoase și optimizate astfel încât spațiile să deservească nevoile întregii familii. 

Ansamblul rezidențial oferă nu doar o locuință nouă, ci o experiență de viață, îmbinând liniștea unei zone ferite de trafic cu priveliștea panoramică spre Parcul Oncea și dealurile din împrejurimi.

Apartamente cu 1 cameră

Apartamentele includ hol la intrare, bucătărie, cameră de zi, baie și un balcon generos cu o priveliște superbă spre Parcul Oncea și zona de dealuri.

  • Apartament 1 cameră, 31.15 mp, balcon 7.5 mp – Preț: 51.300 Euro
  • Apartament 1 cameră, 45.7 mp, balcon 6.6 mp – Preț: 56.100 Euro
  1. Apartament cu 1 cameră de 31,15 mp și un balcon de 7.5 mp

https://www.blitz.ro/oradea/garsoniera-vanzare-oncea-blitz131994av

2. Apartament cu 1 cameră de 45,7 mp și balcon de 6.6 mp.

https://www.blitz.ro/oradea/garsoniera-vanzare-oncea-blitz132041av

Apartamente cu 2 camere

  • Apartament cu 2 camere de 53.1 mp și balcon de 7,3 mp – 72.500 Euro
  • Apartament cu 2 camere de 60,4 mp și un balcon de 7.3 mp – 74.000 Euro.

Apartamentele au hol la intrare, baie, debara, living împreună cu bucătăria, dormitor și un balcon. 

  1. Apartament cu 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 53.1 mp și balcon de 7,3 mp

https://www.blitz.ro/oradea/apartament-vanzare-2-camere-oncea-blitz131987av

  1. Apartament cu 2 camere de 60,4 mp și un balcon de 7.3 mp

https://www.blitz.ro/oradea/apartament-vanzare-2-camere-oncea-blitz131986av

Împrejurimi

Adresa locației este Oradea, str Aurel Covaci, nr 48. Iată câteva dintre punctele de interes din apropierea Strada Aurel Covaci 48, Oradea, județul Bihor, România:

Parcul Oncea (3 minute)

Parcul are o suprafață de 3 hectare și a fost amenajat în anul 2020. Parcul Oncea este un loc minunat pentru a te bucura de aer liber și pentru a te relaxa. Este o destinație populară pentru familii, copii și persoane de toate vârstele și are o varietate de facilități, inclusiv:

  • Un loc de joacă pentru copii 
  • Un teren de sport
  • Un teren de fitness
  • Alei pietonale și piste de biciclete
  • Spații verzi

Există de asemenea cateva grădinițe în jur, spații de joacă pentru copii, terenul dintre parc și ansamblu aparține de primăria și există o inițiativă de a se construi o creșă pe acest teren.

Grădinițe

  • Grădinița cu Program Prelungit nr. 23 (9 minute)
  • Grădinița cu Program Normal nr. 19 (6 minute).

Școli 

  • Școala Gimnazială Nr. 11 (7 minute)
  • Colegiul Național „Emanuil Gojdu” (10 minute)
  • Universitatea din Oradea (15 de minute)

Altele (15 min de mers pe jos)

  • Centrul de fitness Oxygen Gym 

Obiective turistice

  • Cetatea Oradea (13 minute) O cetate medievală situată la vest de Strada Aurel Covaci. Cetatea găzduiește acum un muzeu și o galerie de artă. 
  • Palatul Episcopal (8 minute de mers) Un palat baroc situat la sud de Strada Aurel Covaci. Palatul găzduiește acum o bibliotecă și un muzeu. 
  • Teatrul Regina Maria (10 minute): Un teatru situat la est de Strada Aurel Covaci. Teatrul găzduiește o varietate de spectacole, inclusiv spectacole de teatru, opere și balete.
  • Catedrala Sf. Ladislau (12 minute): O catedrală romano-catolică situată la est de Strada Aurel Covaci. Catedrala este cea mai mare biserică din Oradea.

Mod de achiziție

Dezvoltatorul oferă un preț special promoțional pentru un avans de 25-50%. 

De asemenea, la finalizarea documentației cadastrale, va exista posibilitatea de a achiziționa prin credit bancar. 

Bonus loc de parcare asigurat: Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare în zona supraterană la liber și un loc în garajul subteran, conta cost.

Suntem aici pentru a vă oferi toate detaliile necesare și pentru a vă ghida în procesul de achiziție. Investiția într-o locuință nouă nu este doar o achiziție, ci o investiție într-un stil de viață de calitate.

Descoperiți valoarea unică pe care această oportunitate imobiliară o aduce și contactați-ne pentru mai multe informații și vizionări!