Oferta săptămânii: Apartamente de tip resort pe malul mării

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Pleci deseori cu o jumătate de casă împachetată în portbagaj atunci când mergi în vacanțe, deoarece îți lipsește confortul de acasă, așa-i? 

În zilele noastre, în special când mergem în vacanțe, mulți dintre noi ne dorim un sejur cât mai confortabil și fie cărăm după noi o mașină cu lucruri sau căutăm soluții alternative de cazare la camerele standard de hotel. 

Pentru călătoriile de afaceri, locuitul dintr-o valiză și cazările în camere tradiționale de hotel încă mai sunt un mod de vivre

Pentru vacanțe însă, ne dorim ceva mai mult decât o cazare. Vrem spațiu, intimitate, confort și libertatea de a face exact aceleași lucruri pe care le-am face și acasă. Să ne pregătim propriile noastre mese în bucătăria complet dotată, să ne aruncăm hainele sport într-o mașină de spălat după alergat, să ne relaxăm urmărind Netflix din dormitor  sau să ne reunim cu familia în jurul unei cine savuroase în living. 

Care e alternativa la camerele de hotel? Apartamentele cu servicii! 

Acestea sunt apartamente complet mobilate, disponibile atât pentru sejururi în regim hotelier, cât și pe termen lung, oferind servicii hoteliere – de la curățenie, la schimbarea lenjeriei de pat, tur ghidat prin oraș sau transfer de la aeroport și gară, precum și o serie de alte servicii, incluse în prețul de închiriere. 

Acum te-ai putea gândi: „Sună ca un hotel”. Aproape, doar că sunt de fapt două lucruri diferite. Deci, care este exact diferența dintre un hotel și un apartament cu servicii?

Apartamentele cu servicii oferă facilități asemănătoare unui hotel tradițional, dar cu spațiu suplimentar, confort și intimitate ca acasă, astfel încât să poți avea experiența unui cămin, chiar și atunci când te afli în vacanță  – și de obicei la un cost mult mai mic.

Apartamentele cu servicii oferă însă mai mult decât dimensiunea  fizică a unui apartament și nu ar trebui comparate cu camerele tradiționale de hotel.

Tot mai mulți oameni atunci când pleacă în vacanțe caută astfel de alternative, care s-au dovedit a fi și deosebit de economice pentru sejururi mai lungi sau călătorii în grup și familie.

La astfel de apartamente cu servicii s-a gândit și dezvoltatorul SOPRA care vine pe piață cu câteva propuneri de apartamente de tip resort cu servicii incluse, ce vor fi complet  administrate de dezvoltator în trei stațiuni din Mangalia – Jupiter, Neptun și Saturn.

Într-un an și jumătate vei avea opțiunea de a închiria astfel de apartamente, dar cum ar fi să deții un astfel de apartament pe care să-l dai mai departe chiar tu spre închiriere viitorilor tăi clienți, fără a te ocupa de fapt de întreaga afacere? 

Apartamentele se vând semifinisate sau finisate și ”mobilate și utilate cu dotări de hotel de 5 stele”, astfel încât atunci când pleci în vacanță să-ți iei cu tine doar valiza cu lucruri personale. 

Dacă ai temeri că nu-ți vei scoate banii din închiriere sau că nu vei avea un grad de ocupare care să acopere întregul sezon, prin închiriere îți securizezi încasările viitoarelor chirii prin bilete la ordin emise de către dezvoltator. 

În baza unui contract de închiriere pe care îl poți încheia pe 5 sau 10 ani, îți poți primi banii din chirie integral sau, dacă vrei să beneficiezi de propriul apartament, doar scazi din banii de chirie pe sejur și vii să stai cu familia în apartament când binevoiești. 

Randamentul investițional al proprietăților dezvoltate de partenerul nostru SOPRA este de minim 7% pe an. Acesta este garantat prin contract și prevede o recuperare a investiției în 10 ani la plată integrală.  

Studiază acum oferta de business a dezvoltatorului SOPRA și vino la Blitz să discutăm toate detaliile. Blitz dispune de câte un agent specializat pe investiții la malul mării în fiecare oraș unde avem reprezentanță, care poate să-ți ofere toate informațiile necesare luării deciziei de cumpărare, precum și asistență în parcurgerea tuturor etapelor până la încheierea promisiunii de cumpărare. 

Blitz te poate ajuta să rezervi proprietatea și îți poate facilita programarea unei vizite pe șantier, acolo unde lucrările sunt în toi și vor fi finalizate în luna mai 2024, te ajută să-ți calculezi randamentul în funcție de modalitatea de plată (avans și rate sau plată anticipată), și îți oferă consultanță financiară gratuită pentru accesarea unei linii de creditare în scop de investiții. 

Îți prezentăm câteva oferte de garsoniere de 27 mp, 34 de mp și apartamente cu 2 camere de 45 mp. Studiourile și garsonierele (27-34 mp) pornesc de la 51.000 Euro, iar apartamentele cu 2 camere (53 – 105 mp)  de la 70.000 de euro. 

Garsonieră cu vedere spre mare de 27-34 mp cu compartimentare semidecomandată dispusă astfel: un living open-space, o baie și un balcon pe toata latura exterioară a apartamentului. Apartamentele cu 2 camere au o suprafață de 45 de mp și au în plus un dormitor și o baie. 

Apartamentul se preda la cheie: centrala termica pe gaz, baie utilata si mobilata, aparataj electric, lavabil, uși interioare, gresie, faianta, parchet, tavane extensibile etc. 

Se poate opta si pentru un loc de parcare subterana sau exterioara incepand de la suma de 8000 euro TVA inclus.

Vezi mai multe detalii  AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *