Mici trucuri prin care puteti schimba atmosfera din gradina

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Fie ca va place sau nu, gradina are si ea nevoie de atentie, oricat de mica ar fi aceasta. Nici investitia nu trebuie sa fie una mare, ci ideile sunt cele care conteaza cu adevarat. Trucurile pe care vi le vom prezenta astazi au rolul de a infrumuseta decorul exterior si de a improspata atmosfera din gradina.

Iata ceea ce puteti face:

In primul rand, din punctul nostru de vedere, culorile nu ar trebui sa lipseasca. Daca pana acum gradina nu avea pic de culoare, in afara de verde bineinteles, este timpul ca ea sa infloreasca intr-un curcubeu. Galben, roz, mov, rosu sunt doar cateva dintre nuantele noastre preferate pe care le puteti aborda la nivelul florilor plantate, mobilierului si al accesoriilor.

O modalitate foarte simpla prin care puteti schimba atmosfera din gradina este aceea de a adauga accesorii sau de a le inlocui pe cele vechi. De la covoare traditionale sau contemporane, perne decorative, huse pentru scaun sau ghivece, toate acestea au un impact major asupra rezultatului final.

Creati zone de relaxare de care sa va bucurati la final de zi. Un leagan, un hamac, un mini-living, un cort sau chiar o saltea simpla acoperita cu tesaturi vaporoase sunt modalitati inedite prin care gradina devine spatiul preferat, cel putin pe parcursul verii.

Schimba sau reconditioneaza mobilierul. Indiferent de cat de mica este gradina, tot vei avea nevoie de cateva piese de mobilier, cum ar fi o masuta de cafea si doua-trei scaune. Daca ti-ai propus sa investesti intr-o colectie semnata de un designer, vei avea de unde sa alegi. Daca nu, un strop nou de vopsea poate face minuni in cazul un mobilier din fier forjat, usor ruginit.

Tinand cont de temperaturile ridicate de afara, un cinematograf in aer liber pare o idee buna pentru serile la fel de calduroase. Puteti folosi fie un perete al casei pe care sa proiectati filmul, fie o suprafata alba. Mai aveti nevoie de perne supradimensionate sau poufuri pe care sa va instalati comod pentru vizionarea peliculei.

Nu uitati de felinare sau de instalatii de luminite pentru noptile tarzii de vara. Sunt perfecte pentru crearea unei atmosfere romantice in gradina sau pe terasa.

O pergola de flori este si ea binevenita deoarece nu doar ofera feminitate si un look provensal gradinii, ci creeaza si o umbra racoroasa daca este “stufoasa”.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *