Mesaj de BUN VENIT !!!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cordiale salutari
Aici echipa Blitz Imobiliare.
Pentru ca asa este frumos dorim sa ne prezentam. Suntem o echipa tanara pe piata din Cluj Napoca , dar cu o viziune si optica in raport cu segmentul imobiliar, cel putin deosebita. Dupa un parcurs victorios de cativa ani, intr-una din cele mai de succes companii de profil din Cluj Napoca, am simtit nevoia de o schimbare majora si de o abordare noua.
Credem In Relatii De Castig-Castig, practic aceasta este viziunea , ideea ,motorul, care a declansat mecanismul profesional imobiliar numit Blitz Imobiliare. De la inceput vrem sa subliniem faptul , ca nu dorim sa va vindem nimic prin si cu acest Blog Imobiliar , nu urmarim feed-backuri materiale , viziunea noastra este aceea de a furniza informatii pertinente si de actualitate, validate statistic, de a crea o comunitate de membrii activi care pot sa-si exprime opiniile , sugestiile, de a contribui cu si impreuna cu voi la o perceptie mai buna a ceea ce inseamna “real estate”.
Vizam teme valabile la nivel global , national sau local, dar totodata vom aborda si teme specifice. Cum sa recunosc un consilier imobiliar profesionist ? … Cu ce banca sa lucrez pentru un credit “Prima Casa” ?…Care sunt cu adevarat oportunitatile imobiliare de pe piata?…Care este prognoza imobiliara pentru anul 2011?… Sa vand , sau sa cumpar ?… Sa ma focusez pe zona centrala sau pe zona periferica ? … Ce tip de imobil sa cumpar astfel incat sa imi maximizez profiturile si sa am riscuri minime ?….
Acestea sunt doar cateva dintre temele pe care ni le-am propus sa le dezbatem impreuna , preocupari, care consideram noi, vor avea un impact major in decizia si abordarea noastra corecta vis-a-vis de sectorul imobiliar
Va provocam sa ne urmariti.
Pe curand.

Echipa Blitz Imobiliare
Moderator blog . Catalin Priscornita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *