Magnatii rusi vaneaza proprietatile de lux londoneze!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Datorita instabilitatii politice de la Moscova, bogatasii rusi investesc tot mai mult in proprietati imobiliare de lux din afara tarii, in principal din Anglia. Londra reprezinta una din cele mai sigure piete imobiliare din lume iar investitorii stiu acest lucru.

Astfel, in ultimul trimestru al anului trecut, aproape 20 % din totalul tranzactiilor cu imobile de lux din piata londoneza, au avut drept actori principali, oameni de afaceri rusi. Cele mai interesante zone ale capitalei au fost cele din cartierele Chelsea, Kensington, Belgravia si Knightsbridge.

“Colaborarea cu un translator este acum inclusa in serviciile noastre curente, deoarece cumparatorii de peste hotare vin in numar din ce in ce mai mare. Mai mult de atat, un client strain care vede o proprietate care ii place, cu un pret rezonabil, se decide extrem de rapid si cauta sa semneze contractul cat mai repede”, declara un reprezentant Knight Frank LLP.

O alta tinta pentru investitorii straini, in apropierea capitalei, o reprezinta Oxfordul.

“Londra nu este singurul oras in care se observa un aflux dramatic de cumparatori straini. Marea Britanie este in continuare perceputa avand o economie solida, sigura. Acest fapt, dar si lira britanica slabita, au dus la o crestere semnificativa a cumparatorilor veniti de peste granite, iar Oxford este printre primele optiuni dupa Capitala”, completeaza acelasi reprezentant.

Astfel, jumatate din locuintele de lux, din orasul renumit in special pentru centrul sau universitar de exceptie, au proprietari straini. Valoarea medie a unei proprietati de lux din Oxford, de interes pentru investitorii straini, se situeaza undeva in jurul valorii de 2,5 milioane de lire sterline.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *