Lovitura sub centura: supraimpozitarea continua si in 2012

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Se pare ca am fost indusi in eroare.

Desi oficialii guvernamentali au declarat recent ca data de 31 decembrie 2011 va reprezenta decesul supraimpozitarii, proprietarii mai multor locuinte vor fi obligati sa pompeze sume impertinent de mari in trezoreria statului si in 2012.

Decizia de a pastra aceste obligatii vine in totala contradictie cu declaratiile de la inceputul acestui an. In ciuda faptului ca aceasta masura extrema a fost conceputa ca o supapa financiara pe timp de criza, reprezentantii guvernului informandu-ne ca supraimpozitarea nu va dura mai mult de un an, iata ca lacomia incoruptibila a potentatilor romani a anulat orice forma de integritate etica si morala.

2010-le a fost anul in care Guvernul a decis sa mareasca considerabil de mult impozitele pe anumite bunuri detinute in proprietate, exigentele fiind urmatoarele:

– 50% in plus pentru autovehiculele cu o capacitate cilindrica peste 2.000 cmc

– 65% in plus pentru a doua cladire in proprietate, dupa adresa de domiciliu

– 150% pentru a treia cladire in proprietate, dupa adresa de domiciliu

– 300% pentru a patra si urmatoarele cladiri, dupa adresa de domiciliu

Problema acestor impozite suplimentare a fost discutata in sedinta de joi a Guvernului, stabilindu-se sa fie luate masuri pentru ca acest sistem sa fie aplicat in continuare“, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Reprezentantii guvernamentali incearca sa ne explice ca supraimpozitarea este necesara si in 2012 intrucat masurile adoptate pana in prezent s-au dovedit a fi inoperante, adicatelea deficitul nostru bugetar continua sa fie alarmant de mare iar institutiile financiare internationale asteapta cu interes rambursarea banilor imprumutati.

Sursa: Imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *