Investii noi la Jucu sau viata de dupa Nokia

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Daca la sfarsitul anului trecut, cei mai pesimisti dintre specialisti spuneau ca Jucu va disparea de pe harta economica a tarii, odata cu plecarea celor de la Nokia si ca se va pierde in anonimat, iata ca stirile din 2012 ii fac sa se razgandeasca: viata la Jucu pare sa revina la normal si dramele sociale isi gasesc rezolvarea mai repede decat se credea.

Dupa runde repetate de negocieri, germanii de la Bosch vor deschide o unitate de productie in localitatea clujeana, fiind dispusi sa investeasca in acest sens peste 60 de miliarde de euro si sa creeze 2.000 de locuri noi de munca. Stirea a fost confirmata pentru site-ul www.incont.ro, de managerul general al Tetarom, domnul Viorel Gavrea. Astfel ne apropiem de un final fericit al “telenovelei Bosch”, compania producatoare de componente auto, cu afaceri de peste 47,3 miliarde de euro si peste 283.500 angajati in toata lumea, fiind despartita de Cluj doar de semnarea contractului final.

Domnul Gavrea a declarat, de asemenea, ca si De’Longhi SpA a semnat contractul de preluare a facilitatilor Nokia de la Jucu si ca astfel, doua mari companii vor veni in locul celor de la Nokia: “Consiliul Judetean Cluj a facut unele declaratii in ceea ce priveste aceasta noua investitie, in momentul in care a fost anuntat acordul pentru achizitionarea de catre compania italiana De’Longhi a facilitatii de prodiuctie Nokia din Cluj. Contractul cu Bosch este finalizat, astfel ca asteptam semnarea lui, dupa ce un anumit dosar va fi avizat de Ministerul de Finante”.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *