Industria balneo-spa este în relansare în România. Cum ar fi să deții un SPA? 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

 

Îți dorești o zi de relaxare cu tot felul de tratamente de înfrumusețare, băi cu ape termale, sau baie turcească urmat de masaj cu uleiuri și esențe, fitness, și o sesiune de hot yoga? 

Cum ar fi în loc să mergi sporadic într-un SPA, mai bine, să deții un SPA și să mergi la spa în fiecare zi? 

Un SPA e un loc special unde ne dezbrăcăm de tumultul cotidian și ne scufundăm în experiențe serene, care include practici specifice saloanelor de înfrumuseţare, dar şi orice fel de activităţi de relaxare cum ar fi: băi cu uleiuri şi diverse esenţe de plante, masaje, fitness și yoga.

O experiență SPA completă presupune următoarele:  

  • După un duș în prealabil, urmează înotul în piscină, care este locul ideal pentru relaxare și refacere. 
  • Continuă cu o baie turcească care e o formă de terapie cu o capacitate extraordinară de purificare, relaxare a corpului și de eliminare a toxinelor. 
  • Sau poate preferi sauna finlandeză care este o terapie populară încă din vremuri medievale pentru purificare, relaxare și vindecare. 
  • După baia fierbinte, merge la fix un masaj, al cărui principal efect curativ este că ameliorează elasticitatea și tonusul țesuturilor subcutanate –  pentru că detensionează, relaxează și tonifiază. 

La finalul zilei SPA, poate vrei să te energizezi cu o sesiune lejeră de fitness mixt sau aerobic, zumba, step sau pilates. Programul de exerciții dintr-un program SPA presupune o plajă foarte largă de exerciții fizice care sunt tot atâtea modalități de a combate cu succes atât stresul, cât și kilogramele în plus. 

Pe scurt, o zi la SPA înseamnă purificare, relaxare, detensionare, energizare și multă voie bună! 

Un indicator cheie al profitabilității unei astfel de afaceri este creșterea industriei. Antreprenorii se pot simți încrezători cu privire la o potențială investiție dacă există o cerere în creștere pentru serviciile sau produsele pe care intenționează să le ofere.

Industria spa s-a bucurat de o creștere considerabilă în ultimii ani. 

Acum câțiva ani piața balneo era văzută ca o nouă ”mașină de făcut bani”, fiind în continuă creștere încă din 2012 de când și-a trasat o nișă proprie și la noi în țară, înregistrând o cifră de afaceri în 2018 peste 314 milioane de euro și peste 1,8 milioane de clienți.

Pe durata pandemiei însă, multe centre SPA s-au închis, dar industria a rezistat. Mai mult de atât, începând cu 2022, activitatea acestora a fost reluată și impulsionată de multiple programe, inclusiv guvernamentale, prin tichetele de vacanță majorate. În ciuda provocărilor unice din timpul pandemiei din 2020, perspectiva generală este pozitivă. 

Blitz deține în portofoliul său un centru SPA care este și bază sportivă și de tratament, localizat în cartierul Iancului din Bucuresti, care dispune de următoarele facilități: sala fitness, aerobic, kinetoterapie, bazin inot, aqua fit, masaj și saună. Spa-ul mai dispune de zone de așteptare, cu internet wireless gratuit, plus terase generoase.

Suprafața imobilului este de aproximativ 1.000 mp si este construit pe un teren cu o suprafață de 500 mp într-un imobil cu regim de înălțime P+4. Imobilul se vinde cu tot cu afacere în funcțiune. Pentru mai multe detalii, vă invităm la o discuție. 

Vezi mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *