Incearca foto-tapetul pentru pereti cu personalitate!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, peretii, din pacate, ocupa un loc neinsemnat fata de potentialul pe care il au in realitate.

In general peretii sunt varuiti in alb, lasand mobilierului si obiectelor de decor rolurile decisive in ceea ce priveste amenajarea.

In functie de imaginatia si de bugetul fiecaruia, peretii pot imbraca diferite forme iar folosirea tapetului este una dintre principalele optiuni. Mai nou, exista un trend care incepe sa ia avant tot mai mult, utilizarea foto-tapetului.

Foto-tapetul iti pot colora camerele casei in imagini surprinse in vacanta, sau in fotografii cu familia sau cu animalul de companie, putandu-se apela la absolut orice fotografie, inclusiv 3D.

In ceea ce priveste aplicarea foto-tapetului, aceasta se realizeaza in mod similar cu cea a tapetului obisnuit, fara a afecta peretii datorita adezivului special, rezistent la factorii de mediu si, de asemenea, rezistent in timp.

Avantajul foto-tapetului este ca, atunci cand simti nevoia de schimbare, poti oricand inlocui imaginea prezenta cu o alta adaptata starii care te inspira sau anotimpului de afara.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *