Încă un motiv să investești în Dubai: aici se va construi ”The Mall of the World”

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
dubai mall

Primul oraș cu temperatură controlată din lume va fi construit în Dubai. Șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum a dezvăluit planurile pentru “Mall of the World”, cel mai mare mall din lume – un shopping center de 743.000 de metri pătrați. 

Proiectul va fi realizat de către Emaar Properties, iar mall-ul va purta numele șeicului din Dubai, Mohammed Bin Rashid City. 

Proiectul va fi amplasat aproape de centrul Dubaiului și va include cel mai mare mall din lume, peste 100 de hoteluri cu peste 20.000 de camere, un centru de wellness, un district cultural, zone rezidențiale și spații verzi, precum și un parc tematic de interior acoperit de un domn de sticlă retractabil care se va deschide în timpul lunilor de iarnă. 

Odată terminat, acest proiect va primi în jur de 80 de milioane de vizitatori în fiecare an.

Conceput ca un oraș exclusiv pietonal, cu 7 kilometri de alei de promenadă, orășelul își va invita locatarii cazați în facilități hoteliere, la tot felul de distracții, jocuri și shopping. 

Inima acestui orășel artificial din mijlocului deșert arab va fi un district cultural și un teatru. ”Celebration walk” va fi copia celebrei străzi din Barcelona, La Ramblas, și va lega acest district de săli de conferințe și alte săli de evenimente.

O altă atracție a mallului va fi centrul de wellness cu 270.000 de metri pătrați de clinici de înfrumusețare și rejuvenare,  asistență medicală de calitate și operații cosmetice.

Mall-ul va fi construit cu tehnologie de ultima generatie pentru a reduce consumul de energie si amprenta de carbon, asigurând nivele înalte de sustenabilitate a mediului și eficiență operațională.

Ești interesat să investești în Dubai? Contactează-ne și îți vom arăta proprietăți de vânzare în Dubai în limitele tale de buget cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a lua o decizie. Vom face împreună o analiză a profilului tău de investitor și în funcție de obiectivele tale pe termen scurt și lung vom găsi proprietatea care să se potrivească perfect cu profilul tău.

Pentru proprietăți proiecte noi la dezvoltatori sau în construcție îți putem oferi schițe și planuri cu fazele proiectului. Pentru proprietăți finisate vom organiza în plus vizite virtuale la locație.

După ce te hotărăști, analizăm pașii necesari ca planul să devină realitate. Oferim consultanță financiară pentru obținerea de finanțări de pe piața bancară din România sau Dubai. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *