În 2011, H&M deschide 250 de magazine

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Anul trecut a cam dat peste cap planurile grupului H&M. Compania a ajuns în situaţia în care a inaugurat mai puţine unităţi decât îşi planificase, din cauză că lucrările la mai multe mall-uri în care urma să închirieze spaţii au fost oprite din cauza crizei.

Imaginea de ansamblu este însă optimistă. Pentru că, deşi a închis 25 de unităţi în 2010, H&M a deschis alte 243 de magazine, ceea ce reprezintă o creştere cu 218 a numărului de unităţi. În plus, compania a intrat pe trei nopi pieţe: Coreea de Sud, Israel şi Turcia.

Pentru anul acesta, H&M are planuri mari. “În 2011 plănuim să deschidem în jur de 250 de magazine pe pieţele exsitente, dar şi pe pieţe noi. Vom intra pe cinci noi pieţe”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele mai multe unităţi vor fi inaugurate în China, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Cât despre pieţele noi, H&M va intra în forţă în România, Croaţia şi Singapore, dar şi în Maroc şi Iordania, ca franciză.

La finalul lunii noiembrie 2010 existau 2206 magazine H&M, dintre care 50 de francize, 35 de magazine COS, 48 de magazine Monki, 18 magazine Weekday şi o singură unitate Cheap Monday.

Sursa: Imopedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *