Imprimeul in zig-zag: vesel si hipnotic

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ne plac foarte mult imprimeurile, asta-i clar. Imprimeurile ofera personalitate unui interior, dar transmit si energie, feminitate, senzualitate, etc., in functie de modelul ales. Tot imprimeurile sunt si cele care pot da tonul unui stil anume de amenajare, cum ar fi cel traditional care este compus din nenumarate motive.

Imprimeul in zig-zag este unul din preferatele noastre, alaturi de cel floral si cel cu buline. Este foarte maleabil, in sensul ca poti obtine diferite efecte care tin de grosimea liniilor, adancimea unghiurilor si culorile abordate, care pot fi minim doua si maxim cinci, sa spunem.

De asemenea, imprimeul in zig-zag este prietenos si se intelege minunat cu imprimeurile vegetale, organice, dar se simte bine si in orice interior, de la dormitor, living, pana la bucatarie sau baie. In plus, el poate fi introdus atat intr-un decor clasic, cat si intr-unul contemporan, modern. Trebuie sa stiti ce nuante sa alegeti: pastelate si neutre pentru stilul clasic si culori vii, intense, pentru amenajari indraznete, jucause, eclectice.

Paleta de intrebuintari este si ea nelimitata. Imprimeul in zig-zag se poate regasi la nivelul peretilor, al pardoselilor, al mobilierului si accesoriilor, practic peste tot. Cel mai des vom intalni tesaturi cu acest model cum ar fi huse de scaun/canapea, perne decorative, draperii, covoare si lenjerii de pat. Le puteti intrebuinta pe acestea daca nu va doriti doar cateva accente.

Pentru un impact mai mare, peretii va stau la dispozitie. Recomandarea noastra este sa acoperiti un singur perete cu acest imprimeu, deoarece este mult prea incarcat si s-ar putea, la un moment dat, sa va oboseasca vizual. De exemplu, peretele din spatele tabliei patului, cel din dreptul semineului din living sau peretii de pe hol sunt cateva suprafete pe care le puteti decora cu un model de tapet in zig-zag. Vopseaua poate fi si ea o optiune, desi folosirea unui sablon este mult mai complicata decat folosirea unei role de tapet.

Pentru bucatarie exista modele de faianta care, odata montate, formeaza mai multe zig-zag-uri, asadar nu va fi complicat sa obtineti un interior atragator. Peretele dintre blatul de bucatarie si corpurile suspendate va sta la dispozitie. Alegeti o culoare contrastanta fata de mobilier si veti obtine o bucatarie cool.

In baie puteti aborda imprimeul la nivelul pardoselei fie montand placile simple de faianta in zig-zag, fie folosind aceeasi tehnica ca si la bucatarie.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *