Impact revine! Compania se redreseaza prin vanzari la jumatate de pret!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dupa ce a trecut printr-o perioada extrem de dificila, compania Impact Contractor & Developer are un nou director general, in persoana lui Stefan Gheorghiu, cel care a luat cateva masuri drastice si, in acelasi timp, neasteptate, pentru redresarea companiei.

Una dintre primele masuri a jost reducerea cu 50% a fortei de munca!

“Impact este o firma cu probleme. Mai mari, mai mici, dar cu probleme.Sper ca intr-un timp scurt, maximum trei ani, sa reusesc sa o readuc unde a fost acum multi ani si chiar mai sus. Am luat deja masuri, pe care le-am aplicat: am disponibilizat 50% din forta de munca, am renuntat la sapte-opt firme colaboratoare, am vandut tot ce inseamna active toxice”, a declarat pentru Economica.net directorul Impact, Stefan Gheorghiu.

O alta masura radicala a vizat proictul dezvolat de catre companie in Oradea.

“La Oradea am scazut preturile peste noapte cu 47%. Am prezentat decizia AGA intr-un mod corect si firesc, am explicat de ce trebuie sa luam aceasta masura. Si ce daca am vandut in pierdere? Depinde cum cuantifici pierderea. Am luat decizia pentru efectul de wow! si sa vand repede”, a precizat Gheorghiu.

Pentru perioada urmatoare, planurile Impact sunt de a vinde cat mai mult din unitatile si terenurile pe care compania le detine in tara si de a-si intari pozitia pe piata din Bucuresti, unde se anunta constructia unor noi locuinte.

“Firma Impact vinde in continuare. Nu mai vinde cum vindea, dar ritmul e mai mare decat al competitorilor nostri(…)In urmatorii trei ani ne concentram doar pe Bucuresti. In luna februarie voi propune planul meu AGA, iar daca va fi aprobat in aprilie, in septembrie spargem sampania(referire la noul proiect)”, a conchis  noul director general Impact.

Stefan Gheorghiu si-a inceput cariera ca broker imobiliar la Colliers International si a mai lucrat pentru companii ca Willbrook International, Europolis sau Tiriac Imobiliare. Schimbarile in cadrul companiei Impact l-au adus in functia de director general, in acelasi timp cu schimbarea presedintelui companiei, Dan Ioan Popp, fostul presedinte si actionar majoritar Impact fiind inlocuit, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, cu Dimitris Sophocleous.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *