“Imobiliarele Sunt Bune” – Proiect de sustinere a pietei imobiliare

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Suntem informati, via imopedia.ro, ca specialistii in piata imobiliara au demarat un proiect de sustinere a acestui sector esential al economiei din Romania. In linii foarte mari, acest demers de reabilitare se rezuma la semnarea unui pact de sustinere a pietei prin intermediul portalului imobiliarelesuntbune.ro.

Proiectul  se vrea o reactie la scepticismul opiniei publice, scepticism care risca sa degenereze, daca nu e gestionat responsabil si inteligent, in preconceptii foarte nefaste pentru piata imobiliara.

Este un proiect care incearca sa convinga potentialii clienti ca multitudinea de probleme aparent insolvabile prin care-a trecut acest sector sunt de domeniul trecutului, ca blocajul generat de criza economica a fost in sfarsit depasit, si ca, in ultima instanta, piata imobiliara, fiind o componenta esentiala a oricarei economii nationale, trebuie sustinuta constant si neconditionat.

„Intotdeauna povestile rele despre un lucru au un impact mai mare decat realitatea pozitiva. In plus, pe piata imobiliara din perioada de boom au existat tot felul de persoane de calitate indoielnica ce s-au transformat in investitori sau dezvoltatori. Criza insa a cerut piata, iar acum reprezentantii de calitate sunt covarsitor mai multi la numar. Mai devreme sau mai tarziu vor veni si mai multi investitorii, se va crea cadrul necesar pentru o piata civilizata, dar este un proces foarte greoi. Depinde pana la urma de organizatiile profesionale, de modul în care ele stabilesc si impun regulile.”, a declarat Ion Anghel, profesor doctor universitar ASE Bucuresti.

Initiatorii acestui proiect se asteapta la nici mai mult nici mai putin decat 500 de semnaturi stranse pana la incheierea a doua luni de la momentul startului. Suntem informati ca, pana acum, s-au inregistrat 86 de semnaturi.

“Facem primul pas. Noi vrem sa pregatim societatea pentru ceea ce urmeaza. Cineva trebuie sa inceapa sa schimbe piata in bine, este un pas mic care nu va avea un impact imediat, dar daca nu facem asta acum, societatea nu va fi pregatita pentru schimbare., a declarat specialistul imobiliar Ilias Papageorgiadis, initiatorul acestei miscari.

S-au inscris la acest proiect, pana acum, ARAI/Neocasa, Euroest, Coldwell Banker, Jones Lang Lasalle, UNAI, Century 21, Remax, NAI, Regatta şi APAIR.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *