“Imobiliare la minut”, o noua campanie Blitz Imobiliare in parteneriat cu Napoca FM

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz Imobiliare si Napoca FM au demarat un parteneriat media, in cadrul caruia vom oferi clujenilor, incepand din 24 Februarie 2014, sfaturi si stiri imobiliare sub forma unei rubrici permanente.  Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, iar cei interesati o vor putea reasculta pe blogul nostru sau pe pagina de facebook a companiei.

Tema emisiunii de astazi: Agentii imobiliari profesionisti- cum deosebim profesionistii de neprofesionisti pe o piata imobiliara atat de permisiva?

Imobiliarele romanesti nu beneficiaza astazi de un cadru legislativ adecvat in ceea ce priveste meseria de agent imobiliar. Practic, este suficient sa-ti doresti sa fii agent imobiliar si poti deveni unul inca de a doua zi.

Sa fie atat de simplu?

Categoric nu, pentru ca, a fi agent imobiliar profesionist inseamna mult mai mult, inseamna pregatire de specialitate, inseamna experienta si rezultate.

Un profesionist are prestanță și standarde de lucru, iar abilitățile sale de comunicare sunt excelente.

Nu te poti numi profesionist daca actionezi haotic, de unul singur, de aceea exista  întotdeauna o echipă de specialiști în spatele unui profesionist care îi susțin activitatea.

Nu uita: un profesionist este reprezentantul unui brand de succes nu este un anonim!

Urmareste si maine rubrica “Imobiliare la minut” sau intra pe blitz-imobiliare.ro pentru ghiduri imobiliare si cele mai noi informatii.

Blitz-Imobiliare.ro

Credem in relatii de castig-castig!

Blitz Imobiliare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *