Idei „de furat” pentru decorarea apartamentului

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

De multe ori ne trezim in „pana” de idei oricare ar fi subiectul si tot ce ne ramane de facut este sa ne punem pe citit carti, reviste, „pagini” de net, pana reusim sa dam de ceva care sa fie pe placul nostru. Acelasi lucru se intampla cand vine vorba si de decorarea apartamentului.

Din cand in cand simtim nevoia de un mic refresh in viata noastra, atmosfera de acasa fiind unul din aspectele pe care le putem schimba si care pot avea un impact semnificativ asupra starii noastre de spirit. Acest lucru nu implica neaparat proiecte mari si costisitoare; dimpotriva, exista nenumarate posibilitati prin care va puteti „improspata” locuinta fara a face un mare deranj acasa. Iata doar cateva idei „de furat”:

– noi spatii de depozitat sub forma de polite pot decora frumos un perete, pe langa faptul ca sunt folositoare, apeland la forme si culori inedite; evident, tot ce putem „depozita” acolo sunt doar lucruri usoare, micute, precum carti, rame foto, suveniruri, etc.

– apeleaza cu incredere la vopsea; un strat nou de vopsea, aplicat pe tablia din lemn a patului sau pe noptiera de langa, iti va deschide „apetitul” pentru proiecte DIY, astfel incat iti vei dori sa redecorezi intreaga casa.

– tot in dormitor sau living, un covor sau o mocheta noua va schimba imaginea interiorului, mai ales daca alegeti o culoare indrazneata sau un imprimeu interesant.

– daca spatiul este mic, apeleaza la oglinzi supradimensionate pe care le poti pozitiona fie pe holul de la intrare, fie in living. Vor face minuni pentru tine.

– in baie, schimba toate accesoriile de la covorase, prosoape, perdea de dus, sapuniera, etc., si practic vei avea o cromatica fresh de care sa te bucuri. Ai grija ca noile accesorii sa se potriveasca cu finisajele din baie. In plus, daca chiuveta nu este incorporata intr-o piesa de mobilier ia in considerare o perdeluta pe care sa o prinzi de jur imprejur si cu ajutorul careia vei acoperi intreaga instalatie.

– mai mult, piesele vechi de mobilier pot fi reconditionate foarte simplu, fara o vizita la un atelier specializat. De exemplu, aplica pe suprafata dorita un model de tapet preferat si va fi ca si cum ti-ai cumparat un item nou.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *