Grand hotel printre mini-blocuri. Vezi ce li se pregateste clujenilor in Buna Ziua!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Asociatii Saf Adria, cei care detin Grand Hotel Italia, vor sa-si modifice planurile pentru terenul din vecinatatea celui mai mare hotel din Cluj. Noul proiect va cuprinde o biserica si un ansamblu aerisit de “bloculete”.

Mini-blocurile din Buna Ziua vor avea doua etaje si un al treilea retras, iar fiecare bloc va fi construit pe o suprafata de 1.000 metri patrati de teren, nu 500 de metri patrati cum prevedeau planurile initiale. Blocurile vor cuprinde apartamente de mici dimensiuni, proprietarii considerand ca in momentul de fata cererea pentru locuinte mai spatioase este inca redusa.

“Vrem sa facem unele modificari la Planul Urbanistic de Detaliu(PUD), sa mai aerisim proiectul, sa facem cladirile pe parcele mai mari; aveam parcele de 500 mp si vrem sa facem constructiile pe parcele de 1.000 mp. De asemenea, vom face apartamente mai mici, fiindca nu prea sunt cumparatori de locuinte de 100 mp”, a declarat Sorin Prunean, asociat in Saf Adria.

O alta varianta ar fi asocierea sau vanzarea unei parti din teren, insa imaginea zonei ar putea avea de suferit.

“Exista posibilitatea sa vindem o parte din teren, fiindca ar fi niste cumparatori interesati, dar nu pentru toata suprafata. Sunt unii investitori care ar vrea sa faca 5-6 blocuri. Noi facem planul pentru intreaga zona, pentru o imagine unitara, chiar daca ulterior s-ar putea vinde o parte din teren”, a completat Sorin Prunean.

Noul proiect se afla in prezent pe masa Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU), asteptandu-se avizul acesteia.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *