Finisaje inedite pentru peretii din bucatarie

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Peretii din bucatarie au nevoie de finisaje speciale, rezistente la posibila umezeala, la abur sau la petele de grasime, insa asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la design.

Mai jos va propunem cateva finisaje originale prin care va puteti personaliza bucataria. Ele se preteaza in special pentru peretele din spatele blatului, deoarece acesta prezinta riscuri mai mari de „accidente” casnice.

1. Faianta cu imprimeu/model este din ce in ce mai apreciata in detrimentul celei simple. Arata foarte bine, pe langa faptul ca este rezistenta in timp.

2. O fotografie uriasa, imprimata pe un material adecvat, protejata de un panou de sticla ofera dinamism camerei mai ales daca aceasta are o imagine cu un puternic impact vizual.

3. Desi este greu de intretinut si fragila, oglinda este o alta varianta. Este potrivita bucatariilor mici deoarece creeaza iluzia de mai mult spatiu si de asemenea unui design glamour.

4. Sticla colorata/pictata este potrivita pentru o bucatarie sofisticata, deoarece este un material pretios.

5. Pentru o amenajare clasica, traditionala, alegeti piatra naturala. Marmura reprezinta un finisaj masiv dar rezistent, iar jocul de culori natural ofera o eleganta aparte.

6. Caramizile naturale, sau faianta care urmareste modelul acestora, se potrivesc foarte bine designului rustic.

7. O singura culoare puternica devine punctul central al bucatariei. Rozul, turcoazul, movul sunt doar cateva sugestii.

8. Otelul inoxidabil reprezinta un finisaj destul de rece, dar este perfect pentru un design industrial. In plus, este cel mai usor de curatat de germeni si murdarie.

9. O alta idee care confera continuitate este aceea de a alege acelasi tip de finisaj atat pentru blat cat si pentru peretele din spatele acestuia.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *